Töltse fel az egészet ezzel a 18W-os USB-C akkumulátorral 20 dollárért

March 13, 2023 0 By qixa

Mindannyian követelmény, hogy a cuccainkat egy idő múlva felszámítsuk, azonban költséges vállalkozás lehet, hogy megszerezzük a legjobb töltőket. Anker sokat készít, és a legjobban most felveszi az Anker Powercore Slim Battery csomagot, mindössze 20 dollárért, amikor speciális diszkontráta kódot készít.

Általában ez az akkumulátor -csomag körülbelül 30 dollárért kínálna, azonban ha belemegy a diszkontráta kódjába, akkor az őszi költség sokkal több, mint egy harmadik, mindössze 20 dollár. Nem értjük pontosan, mennyi ideig kell elvárnunk, hogy ez a diszkontráta kód működjön, bár megértjük, hogy önmagát fogod rúgni, ha elmulasztja. Ügyeljen arra, hogy hamarosan beszerezze ezeket a megrendeléseket.

Vásárlás: Anker Powercore Slim Battery Pack az Amazon -tól: 20 USD Anker1231 kóddal | Eredeti ár: 30 USD

Az oldalon nincs olyan kedvezményes kupon, amelybe ide lépni lehet. Csak ne feledje, hogy belemenjen ebbe a diszkontráta kódba, amikor ellenőrzi.

Maga az akkumulátor-csomagnak van egy 18W-os USB-C portja az USB-A port mellett azoknak a készülékeknek, amelyek még nem váltottak át az USB-C-re. Kevesebb, mint öt órán belül újratöltheti az egészet, és van egy LED -es fény, amely pontosan megmutatja, hogy mekkora energiát hagy be benne.

Az írás idején ez az akkumulátor -csomag gyakorlatilag 170 értékeléssel rendelkezik az Amazonon, tipikus pontszámmal 4,4 csillag a lehetséges ötből. Ez inkább az eredmény, és meg kell tennie valamilyen módszert, hogy pontosan megmutassa, mennyire kiemelkedő ez a dolog.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 14 BETA 1 IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6S, iPad, iPoD -t [oktatóanyag]

iOS 14 béta 4 letöltési kiadás dátuma: Itt van mikor várható

Letöltés: IOS 14 BETA 4 IPSW linkek, iPados 14 Beta 4 kiadott

iOS 14 BETA 4 OTA profiladatok letöltése DEV -fiók nélkül, pontosan az, hogyan lehet megszerezni

Jailbreak iOS 13.6 A Checkra1n felhasználása, pontosan az, hogyan [Video bemutató]

Jailbreak iOS 13.5 az iPhone 11 -en, Pro Max, SE, iPad Pro, sokkal inkább az UNC0VER 5.0.0 -t használja [oktatóanyag]

Letöltés: iOS 13.6 Final IPSW linkek, az OTA frissítés az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez.

Jailbreak iOS 13.5, számítógép nélkül vagy nincs, itt van

Apple View EKG alkalmazás Hack: Engedje meg kívülünk az nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.