Ez a 3-in-1 zsinór minden töltési igényét mindössze 11 dollárra fedezi

February 18, 2023 0 By qixa

Az Amazon jelenleg az Anker Powerline II 3-in-1 kábelét használja, csak 11-re, amikor egy speciális kedvezménykódot ad be a pénztárnál. – Általában ez a zsinór körülbelül 18 dollárba kerül, tehát ez feltétlenül megéri az erőfeszítést, hogy egy kódot hozzáadjon egy dobozhoz.

Mivel manapság olyan sok dolgot kell feltölteni a ház körül, ez általában az az eset, amikor ideális időben találja meg az ideális zsinórot. Nem kell az Anker -ről elrontania ezt a zsinórot – csak használja a megfelelő rögzítést, és feltöltheti.

Ahogy a kábel neve is sugallja, ez a dolog három különböző zsinór egyikévé válik, amikor és amikor szüksége van rá. Csak győződjön meg arról, hogy a megfelelő adaptert használja, és elindul a versenyekre. A töltési lehetőségek között szerepel az USB-C, a Lightning és a MICRO USB, tehát az összes fő töltési lehetőség fedezhető. És csak egy zsinórral soha többé nem kell a jobbra vadászni.

Az összes adaptert maga a zsinórhoz rögzíti, így nem hagyhatnak hiányoznak. És ez a villám adapter MFI-tanúsítvánnyal is rendelkezik, tehát garantáltan működni fog, függetlenül attól, hogy az Apple mit csinál az iPhone és iPads villámrendszerével.

Nincs arra utaló jel, hogy mennyi ideig fog működni ez az adott kedvezménykód, de nem várjuk el, hogy ennyire hosszú lesz. Ezek a zsinórok is őrülten árulnak, tehát tartsa szemmel a készletszintet, miközben a megrendelést tervezi.

Mivel az 1600 -as értékelés az 5 -ből 4,3 csillagot ad, ez minden bizonnyal nem okoz csalódást.

Vásárlás: Anker Powerline II 3-in-1 kábel az Amazon-tól: 11 USD AK8436W3 kóddal | Eredeti ár: 18 USD

Ön is szeretné megnézni:

Checkra1n a Windows alternatívájához: Hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 jailbreakhez

Letöltés: IOS 13.3 végleges IPSW linkek, OTA frissítés és iPados 13.3 A kompatibilis eszközökhöz

Letöltés: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA profil, IPSW linkek, amelyek kiadták az iPhone -t és az iPad -et

Leminősítés iOS 13.3 -ra IOS 13.2.3 -ra a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Jailbreak iOS 13.3 A CheckRa1N használatával, a következő:

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 az iPhone 11, 11 Pro Max, XS -en, még sok más, az új TFP0 kizsákmányolással hamarosan lehetséges

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak Tweaks kompatibilitási lista a CheckRa1N -hez

Apple Élvezze az EKG alkalmazás hackét: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.