A Homepod 11.3.0 frissítés kiadásakor az alábbiakban megváltozott

March 20, 2023 0 By qixa

Az Apple hivatalosan kiadta a Siri-alapú, pozitívan fogadott HomePod hangszórójának első firmware frissítését.

A HomePod 11.3.0-nak szinkronizált firmware az a képzeletbeli módon nevezett operációs rendszer, amely a HomePod-ot táplálja, és most már a 11.3-as verzióként kínálják a tulajdonosok letöltéséhez.

Korábban kiderült, hogy a mögöttes HomePod szoftver alkalmazás lényegében az iOS adaptált verziója, a firmware, amely az Apple iPhone -ját és az iPad eszközöket táplálja.

A HomePod 11.3.o pontos belső tulajdonságai jelenleg ismeretlenek, azonban rendkívül valószínű, hogy olyan funkciókat és teljesítményt is tartalmaz, amelyeket jelenleg még nem értenek meg, vagy az Apple által alávetik. Sajnos számunkra, valamint a HomePod tulajdonosai számára az Apple, amikor ismét kiadta a firmware egy verzióját, amelynek „a stabilitás és a minőségi fejlesztés” kiadási jegyzetek, amelyek – amint mindannyian tudjuk – nem pontosan biztosítják Nagyon sok, hogy továbbmegyünk vagy rágjuk.

Lehetséges azonban, hogy ez a kiadás csak stabilitás és kompatibilitási frissítés, amely egybeesik az iOS 11.3 végleges verziójának kiadásával az iPhone -hoz, valamint az iPad eszközökkel, valamint a WatchOS 4.3, valamint a TVOS 11.3 végső verziója mellett az Apple számára. A nézet, valamint az Apple TV eszközök.

Azok számára, akik HomePod -ban rendelkeznek, az új HomePod 11.3.0 firmware -t kínálják, hogy frissítsék a natív házalkalmazáson keresztül a linkelt iPhone -on vagy iPad -en. A vásárlás során a kapcsolt eszköz az iOS 11.3 futtatását követeli meg, hogy garantálja, hogy képes hozzáférni és telepíteni a HomePod 11.3.0-ot a Siri-meghajtású hangszóróba.

Ami a HomePod -ot illeti, ez a kiadás valószínűleg a legelső lesz, mivel az Apple úgy tűnik, hogy megteremti az új hangszóró hatalmát és képességét. És természetesen, ha még nem vásárolt egy HomePod -ot, mire vársz? Ez a kiadás bizonyítja, hogy az Apple elkötelezett a modulnak, és továbbra is új funkciókat és képességeket hoz létre, akárcsak a többi platformon.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iOS 11.3 Jailbreak: Íme, amit az iPhone, valamint az iPad egyének követelménye kell tudni

Ellenőrizze az iOS 11.3 végleges kiadási jegyzeteket, funkciókat, változási módokat egy helyen itt

Töltse le az iOS 11.3 IPSW linkeket, a végleges verzió OTA frissítését itt

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11.3 -at a készüléken [Útmutató]

A FORTNITE 3.4 PATCH NECK MEGJEGYZÉSEK A Mobil UPDATE -hoz, valamint más kiadott platformokhoz, itt van az új

PUBG Mobile 0.3.3 APK letöltés az androidhoz, az iOS frissítés, az íme, mi az új

Ellenőrizze az iOS 11.3 akkumulátor egészségét, engedélyezze vagy tiltsa le a CPU fojtószelepét az iPhone -on, itt van

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.