Érzékelje az összes dolgot egy szintetikus érzékelővel

July 24, 2022 0 By qixa

Mit fog tenni, hogy az otthoni okosabb, mint te? Judging from the cost of wise appliances we see in the house centers these days, it’ll take buckets of cash. Azonban mi van, ha lehet, hogy az Ön háza okosabb – vagy legalábbis figyelmesebb – néhány olcsó, általános funkció “Supersensors”, amely élvezi az összes mozdulatot?

Hangok hátborzongató, igaz? Ez az, amit a [Gierad laput], valamint az ő csapata a Carnegie Mellon emberi-számítógépes interakciós intézetben, amikor létrehozták a szélessávú “szintetikus érzékelőt”, és ezért szándékosan elhagyták a bütyöket. Azonban csak a nap alatt minden más érzékelő a kis fedélzeten van: IR tömb, látható fényérzékelők, mágnesométer, hőmérséklet, páratartalom, valamint nyomásérzékelők, mikrofon, PIR, valamint még egy EMI detektor. A program szintén egy WIFI modul van, azonban úgy tűnik, hogy csak a kapcsolódáshoz, valamint az érzékeléshez nem használható, bár egyértelműen lehet. Az összes nyers adat szintetizálódik a platform fajtájának átfogó fotójává, amely a készítő felfedezésének és az egyéni képzés kombinációját használva.

A szünet után a videó azt mutatja, hogy az érzékelő észleli a normál otthoni eseményeket egy központi helyen. Ez egy erőteljes koncepció, és előre látjuk, hogy pontosan meglátjuk, hogyan mozog a prototípusból a termékre. as well as if the astute visitor recognizes [Gierad]’s name, it may be from his past appearance on these pages for 3D-printed hair.

[Mua] leereszkedett ehhez. Kösz!