Az összes 2018 -as iPhone modellben az OLED kijelző technológiája [jelentés]

August 16, 2023 0 By qixa

, míg korábban azt hitték, hogy az Apple 2019 -ig az összes iPhone -ra beállított All OLED kijelzőre ugrik, a Nikkei új jelentése azt sugallja, hogy ez ez ennél egy kicsit korábban fog jönni.

A kiadványtal beszélő két ipari forrás szerint az Apple összes 2018 -ban kiadott iPhone -ja OLED kijelző technológiát fog tartalmazni.

Míg az új kiállítási technológiára való áthelyezés egy évvel hamarabb, mint a korábban gyanították, kevés meglepetés oka, a jelentés azt is sugallja, hogy az Apple 2018 -ban három új iPhone -t akar elindítani. Az Apple jelenleg várhatóan három iPhone -t is kínál ebben az évben, Mivel az iPhone 8 az új zászlóshajó lesz, amely az első OLED kijelzővel rendelkezik, amely az Apple egyik okostelefonjába érkezik, a másik kettő LCD-vel felszerelt iPhone 7s és 7S Plus.

Az Apple azt tervezi, hogy fejlett organikus fénykibocsátó dióda-kijelzőket használ az összes új iPhone modellben, amelyet 2018 második feléről indítottak, két ipari forrás szerint. Az egyik azt mondta, hogy az Apple óvatosan megnézi a következő évben három új modell kiadását. Az Apple nem válaszolt egy e -mailben, amelyben megjegyzéseket fűzött.

Ami azt illeti, hogy ki fogja készíteni ezeket az OLED kijelzőket, az Apple várhatóan a Samsung -ot fogja használni egyetlen szolgáltatójaként ebben az évben, bár fennáll annak a lehetősége, hogy ez további harmadik feleket vonz be 2018 -ban. Ha a 2018 -ban kiadott mindhárom iPhone -t tartalmazzák az OLED kijelzőket. , akkor indokolt, hogy a megnövekedett kereslet megköveteli más szolgáltatóktól is, hogy jöjjön a pártba. Az idei LCD -kijelzők a 7 -es és 7S Plus -ban továbbra is a JDI és a Sharp kínálják.

A Samsung kijelző elutasította a kommentálást. Nem világos, hogy a Samsung továbbra is az exkluzív OLED szolgáltató lesz -e 2018 -ban, annak ellenére, hogy más riválisok továbbra is küzdenek az OLED panelek kiszorításáért az okostelefonokhoz. Az Apple általában egynél sokkal több szolgáltatót részesít előnyben, mint egyetlen komponenst. A két vállalat szintén heves versenyen van zárva a globális okostelefon -piacon.

Az Apple 2017 -es iPhone 8 -ja még a legjelentősebb kiadása, és az eredeti iPhone tizedik évfordulója alkalmával várhatóan az új eszköz kihúzza az összes megállót. Az ügyfeleknek azonban fizetniük kell az iPhone 8 birtoklásának kiváltságáért, mivel a telefon a cég legdrágább iPhone -jának is beállítva.

(Forrás: Nikkei)

Ön is szeretné megnézni:

iOS 10.3.3 béta 6 kiadási jegyzetek, változások és új funkciók

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11 béta -t iOS 10.3.2 / 10.3.3 -ra [bemutató]

Letöltés: IOS 11 BETA 2 15A5304J Frissítés 1 IPSW linkek iPhone -hoz, iPad, iPod Touch kiadott

Töltse le az iOS 11 BETA 2 -t és telepítse az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod -ot [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 iPhone és iPad számára [legújabb állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.