4 A legjobb teljesen ingyenes SMS -alkalmazások az Androidhoz

August 6, 2023 0 By qixa

manapság, ez az a tény, hogy sokan közülünk választja a szöveget a barátainknak, ahelyett, hogy felhívnánk őket. Naponta beszélünk másokkal, okostelefonjaink segítségével. Az adatot használó üzenetküldő alkalmazásokon kívül, mint például a Facebook Messenger, az SMS alkalmazások voltak és továbbra is az alapértelmezett utalások a sms kommunikációra. Számos eszközünk alapértelmezett SMS -alkalmazásának azonban hiányzik „ez valami”. Ezért ma megmutatjuk a 4 legjobb teljesen ingyenes SMS alkalmazást az Android számára.

Lásd még:

Hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett alkalmazásokat az Android Nugat -ban

1. Textra

A Textra „egy komolyan gyönyörű, szolgáltatásban gazdag SMS és MMS alkalmazás”. Az animációtól, amely a legjobban játszik, miután először nyitotta meg az alkalmazást, egészen a Textra BOT -t adó javaslatig, ez az alkalmazás valóban valami más.

A Textra a beállítások jelentős sokféleségét biztosítja, amennyiben szinte mindent megváltoztathat az UI alkalmazásban. Változtassa meg a beszélgetési színeket és még az alkalmazás ikonját is, hogy a Textra egyedileg a tiéd legyen. Koppintson az alábbiakban a vásárlás során, hogy letöltse az alkalmazást, és rendelkezik saját tapasztalataival.

[GooglePlay url = ””/]
2. Chomp

Egy másik, jól testreszabható üzenetküldő alkalmazás, a Chomp itt található, hogy segítsen megváltoztatni a tompa alapértelmezett alkalmazást. Jelentős témájú könyvtár, valamint hangulatjel -stílusú opcióval a Chomp az egyik legjobb alternatíva a sms igényeinek. Nézze meg magának letöltéssel, az alábbi alkalmazás mező használatával.

[GooglePlay url = ””/]
3. Go SMS Pro

GO Ranking alkalmazással rendelkezik a billentyűzet alkalmazás listáján, miért nem párosítja a billentyűzetet egy üzenetküldő klienssel? Amint elvárná a Go Dev Team által kifejlesztett bármely alkalmazástól, ez a sms alkalmazás tele van funkciókkal.

Fontos megjegyezni, hogy az SMS linket biztosít a DIY (csináld magad) témájú alkalmazáshoz, hogy segítsen saját testreszabott témák létrehozásában. Ezenkívül a GO olyan mechanizmust használ, amely hasonló ahhoz, amelyet a pénzkészítő alkalmazások használnak. Ez a mechanizmus egyszerű. Töltse le és próbálja ki a kiemelt alkalmazásokat a vásárlás során, hogy érméket nyerjen. Ezután használja ezt az érméket témák és egyéb testreszabási lehetőségek vásárlásához.

Azt javaslom, hogy menjen minden olyan személyhez, aki szomjas valamilyen felhasználói felületre. Töltse le az alábbiakat.

[GooglePlay url = ””/]
4. nulla

Noha ezt az alkalmazást ugyanaz a vállalat fejlesztette ki, mint a listán szereplő 3. számú #3, a Zero SMS sokkal minimális, mint az unokatestvére. Nyilvánvalóan, egy másik célcsoportra irányulva, a nullát a szolgáltatás szempontjából lecsökkentik. Miközben ez egy tematikus opciót kínál, a nulla saját indító alkalmazásának telepítéséhez kell telepítenie a vásárlást.

Ha a Launcher -ről beszélünk, akkor is látnia kell: A 3 legjobb indító az Androidhoz

Kivéve ezt, a Zero alapvető funkciókat, például egy jelszóval védett privát dobozt kínál. Ez az alkalmazás fantasztikus a Zero Launder és a Minimalisták rajongói számára. Próbálja ki az alábbi alkalmazás mező segítségével.

Használ egy harmadik féltől származó SMS alkalmazást? Kipróbálta valamelyik javaslatunkat? Teljesen nyugodtan kommentálhatja az alábbiakat.