A teljesen fel nem nyitott és vadonatúj Google Pixel 3 mindössze 307 dollárért

September 16, 2023 0 By qixa

lehet a kezét egy nyitott Google Pixel 3 -ra, 64 GB -os belső memóriával, mindössze 307,72 dollárért, míg a készletek utoljára. Ha figyelembe veszi a legmagasabb költségeket, akkor ez az ajánlat nagy 61%-ot takaríthat meg.

Mint manapság sok okostelefonnál, a Google nagy hangsúlyt fektetett a Pixel 3 okostelefon fényképezőgépének, valamint a videokamera képességeire, amikor az első elindult. Az eszköz hirdetési technikájának egy része a „Minden alkalommal rögzítse az ideális felvételt”, amikor a Google csapata pontosan pontosan meg akarta mutatni, hogy a videokamera milyen nagyszerű a napi látvány innovációjával, valamint más integrációval, amelyek az idő előtt állnak.

Az előadói videokamera számos különféle választási lehetőséget tartalmaz a képek és a videók készítéséhez. A hardver hozzáféréssel rendelkezik a Google Assistant -hoz, amely segíti a dolgokat. Ez magában foglalja az olyan dolgokat, mint például egy asztal foglalása egy étteremben, jegyek vásárlása a show -ra, ingázási idők megszerzése a nyilvános átutalási hálózatok számára, a lokalizált időjárási feltételek kérését, valamint még sok más. Mindez csak egyetlen hangparancs van.

A Pixel 3 szintén tartalmaz egy akkumulátort, amely gyorsan és vezeték nélkül tölti fel, valamint egész nap tart. Az akkumulátor meghosszabbítása érdekében az akkumulátor használatának korlátozására képes olyan alkalmazások, amelyeket nem használnak rendkívül gyakran, és elkerülik őket, hogy a készüléken a nagyon szükséges erőforrásokat ürítsék. Hozzáférés a Google Lens-hez, lehetővé teszi, hogy böngészjen a kívánt dolgokra, és gyorsan is megegyezik a szöveges szöveget. Ideális, ha sokat utazik, és nyelvi akadályt tapasztal az írott szóval.

És természetesen szintén hozzáférést kap az Android -ökoszisztéma energiájához, valamint rugalmasságához, valamint bármi máshoz, amit a világ vezető mobil operációs rendszere kínál.

Ha még egy okostelefonot szeretne hozni az életébe, vagy megért, hogy valaki részesülne ebből az üzletből, akkor bármi is van, amit követel, az alábbi közvetlen linken található. Az ár eléréséhez nincs szükség diszkontráta kódokra vagy kedvezményes kuponokra.

Vásárlás: Google – Pixel 3 64 GB -os memória mobiltelefonnal (feloldva) – Just Black az Amazon -tól: 307,72 USD | Eredeti ár: 799 USD

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Letöltés: IOS 14.3 végleges IPSW linkek, OTA profiladatokkal együtt az iPados 14.3 kiadva

Hogyan lehet leminősíteni iOS 14.3 Az egyszerű módszer [útmutató]+

Letöltés: IOS 14.4 Beta 1 IPSW linkek, valamint az OTA, valamint az iPados 14.4 kiadott kiadása

Jailbreak iOS 14.3.

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 14 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes Apple Carplay -t vezeték nélküli alma carplay -re, az alábbiak

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 Pro helyzet vékony, pénztárcával, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

A legjobb iPhone 12 kis képernyővédő: Itt van egy tőzsdei jegyzés, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy felsorolás, amelyet érdemes ellenőrizni

Jailbreak iOS 14.2.

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.2 -t a legjobb módszer [bemutató]

Apple View EKG alkalmazás Hack: Engedje meg kívülünk az nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.