Íme, mit várhat el az új iPhone -tól

June 20, 2023 0 By qixa

Mindenféle pletykát meghall a jó barátoktól, valamint a társultoktól a következő iPhone funkcióiról. Nehézség az, hogy mivel a megfoghatatlan megjelenési dátum közelebb kerül, és sokkal több ember tudatában volt az iPhone láz küszöbön álló hullámának, a valódi kijelentések összekeverednek a spontán szemét kitöréseivel – szinte mindenkit tudatlanul hagyva.

A 9to5Mac -nál átmenő férfiak valami tisztító üzenetet tettek közzé, amely részletezi a sokféle funkcióval kapcsolatos funkciót, néhány meglehetősen jó meglepetéshez.

Gyakorlatilag feltéve, hogy az új iPhone az Apple legújabb A5 kettősmagos processzora, amelynek variációja már felfedezhető az iPad 2-ben Teljesítmény, mint a jelenlegi iPhone 4 -nél. jóval jobban hajtson végre.

Amint egy ideje tudatában vagyunk, a videokamera egy nagyon továbbfejlesztett 8 megapixeles sügér lesz, hogy kicserélje az iPhone 4 rendkívül sikeres 5 megapixeles erőfeszítését, amely a képmegosztási helyekhez hasonlóan előnyben részesített, mint például Flickr az elmúlt 15 hónapban. Az iOS SDK utalt arra, hogy lehet egy panorámás fotózási funkciók, azonban még ha ez nem érhető el, számos harmadik fél alkalmazás létezik, amelyek kiemelkedő feladatot végeznek a 360 fokos felvételek elkészítésében.

A technológiai műszaki adatok kiemelkedő fejlesztése ellenére a közelgő iPhone valódi klincherje hangvezérlő funkció lesz az IOS-ban, amelyet asszisztensként értenek. A Siri-alapú asszisztens messze nem egy egyszerű, see-name-to-number típusú megvalósítás. Ez nem csak a hangvezérlés, hanem az általános irányítás, valamint lehetővé teszi, hogy abszolút könnyedén elvégezze a feladatok gyors elvégzését. Ugyanúgy, mint egy valós életbeli asszisztens (a visszahívás nélkül), azt mondhatnád, hogy „látogasson el Steve feladatokkal 10: 30-kor”, valamint az asszisztens naptárbejegyzést készít az adott eseményhez. Vagy kijelentheti, hogy “mutassa meg nekem a Cupertino módszerét”, valamint a megbízható asszisztens, a Maps Bit Bits Segítőjével, vezesse Önt a vidám módon. Ó, bár jobb lesz ..

Ha igazán lusta érzése van, ha időre szorul, akkor az asszisztenst is felhasználhatja SMS vagy egy imessage küldésére, amely csak a hangját használja fel. Többé nem kell bármit megcsapnia, akkor csak azt állíthatja, hogy „küldjön egy szöveget Tomnak, és mondja el neki, hogy siess, és eljutjon az étterembe!” Amellett, hogy az asszisztens gondoskodik róla. Ha úgy tűnik, hogy Tom elment az AWOL -ba, az asszisztens segítséget nyújt Önnek (feltéve, hogy az új iPhone -t is használja) a „Feet My Friends” funkció felhasználásával. Azáltal, hogy azt kérdezi: “Hol van Tom?” Az asszisztens megtalálja őt (az adatvédelmi beállítások lehetővé teszik), és megadja a helyinformációkat, így felfedezheti őt, és eljuttathatja őt az étterembe, mielőtt a cég munkatársai elégedetlennek bizonyulnának.

Ilyen a szoftver ereje, és nem is kell különösen egyértelműen beszélni, gyakorlatilag pártfogló hangon az iPhone -ján. A hangfelismerő szoftver alkalmazás évek óta működik, bár úgy tűnik, hogy az Apple, mivel már korábban már korábban is megtörtént, valóban a következő szintre állítja. Noha az iPhone 3GS, mind az iPhone 4 egyaránt iOS 5 kompatibilis lesz, mindkét modul egyének valószínűleg nem lesznek képesek örömére a Siri-alapú rendszerben, mivel az Apple azt akarja, hogy iPhone 5-et vásároljon, az A5 CPU-tól függ. és további RAM.

Ezen csodálatos tulajdonságok mellett a Wolfram Alpha integrációja is lesz, amely az internetes számítási információs portálon található. Lehetséges, hogy az asszisztenssel együtt járhat, és bármiféle aggodalomra adhat azonnali aggodalmat, így a világot ujjhegyére hozza. Például kijelentheti, hogy “mennyire van több láb tíz méteren?”, Az innováció azonnali reakciót szolgálna a lekérdezésre.

Mindez várhatóan egy vékonyabb, könnyebb stílusba csomagolódik, amely megfelel a IPAD 2 -hez hasonló típusú elemnek. Hasonlóképpen várhatóan nagyobb képernyő, valamint maga a készülék – a helyzet szerint A tiszteletre méltó Casemate termelő-kisebb és valamivel nagyobb lesz, mint a leendő elődje.

Október 4 -én a bejelentés várható dátuma, valamint egy ilyen funkciós felsorolás, én egyrészt nem tudom várni, hogy lássam!

Maradjon velünk sokkal többet, amint jön!

A Twitter -en betarthat velünk, vagy csatlakozhat a Facebook oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.