Arduino mobiltelefon

June 7, 2022 0 By qixa

Az a tény, hogy építsen egy mobiltelefont egy Arduino körül, elég szép. De sokkal inkább ezt a projektet vonzzuk, mint a szórakozás elektronika fejlesztésének évét. Egy [átlagos joe] képes ezt a dolgot minimális vagy háttérismerettel és a bank törése nélkül. Azta.

Természetesen ez nem az első DIY mobiltelefon, amivel találkozunk. Az egyik kedvencünk ez az, amely egy otthoni maratott PCB-n található. Szeptemberben még egy másik arduino is volt. but the one seen above really pulls it all together into a package that is usable for everyday life. The components include and Arduino Uno, GPRS shield from Seeed Studios, a TFT touch screen, Lithium battery and charging circuit, and a few other bobbles. Mindegyik egy 3D nyomtatott esetben van felszerelve.

Egy egyszerű telefon kéri az egyszerű UI-t, és ez is szerepel. A főmenünek két gombja van, egy hívás elhelyezésére, a másik szöveg küldésére. Innen kapja meg a fenti virtuális billentyűzetet a telefonszám kiírásához, vagy az üzenet összeállítása.

[Köszönöm Victorzie]