Tiltsa le a szöveges üzenetek előnézetét a Galaxy S7 -en, valamint a Galaxy S7 Edge

December 23, 2022 0 By qixa

Samsung Galaxy S7, valamint a Galaxy S7 Edge tartalmaz egy egész új funkciót. Ezek közül a funkciók közül sok rendkívül hasznos lehet, azonban néhányuk szintén kissé felül lehet. Az egyik ilyen funkció a szöveges üzenet előnézete. Noha fantasztikus, hogy van, időnként adatvédelmi problémákhoz vezethet. Ebben a módban a Galaxy S7 és a Galaxy S7 Edge szöveges üzenetek letiltási üzenetének letiltásával járunk.

A Samsung Galaxy S7, valamint az S7 Edge a legérdekesebb okostelefonok, amelyeket a közelmúltban vezetnek be. Ennek eredményeként e két okostelefon közül nagyon sok új egyén van. Az igazságot biztosította, hogy a Samsung szereti a lehető legtöbb funkciót beilleszteni zászlóshajó eszközeibe, az új személyek könnyen elárasztottak. Egy ilyen forgatókönyvben ez zavart és csalódást eredményezhet, valószínűleg el is hagyhatja Önt a Samsung telefonjait is. Meg kell azonban értenie, hogy a Samsung lehetővé teszi a szolgáltatások és a szolgáltatások nagy részének letiltását, lehetővé téve egy meglehetősen egyszerű élményt is.

Tiltsa le a szöveges üzenetek előnézeteit a Galaxy S7/ S7 Edge -en

A Galaxy S7 -hez csomagolt készlet -üzenetküldő alkalmazás tartalmazza az új szöveges üzenetek előnézetének megjelenítését. Kap egy felbukkanást, amely röviden megmutatja az üzenet tartalmát, valamint az állapotsorban lévő tickerrel. Ezenkívül a zár képernyőn is megjelenik, így valóban megnehezíti az Ön (vagy mások) észrevétele.

A Galaxy S7 vagy a Galaxy S7 Edge szöveges üzenetek előnézeteinek letiltása azonban rendkívül egyszerű folyamat.

Menj be az Üzenetek alkalmazásba – ez a Stock SMS alkalmazás a Galaxy S7 -en, valamint a Galaxy S7 Edge -en.

Érintse meg a Műveleti sáv három pont menü gombját (a teteje közelében), és kattintson a Beállítások elemre.

Most kattintson az értesítésekre.

Itt teljesen letilthatja az értesítéseket, bár valószínűleg nem akarja ezt megtenni.

Az üzenet előnézetein kívül választhat a felbukkanó ablakok letiltásáról. Bármelyik vagy mindkettőt letilthatja.

Ez minden, amit tennie kell.

Milyen egyéb funkciókat szeretsz a Galaxy S7 -ről, valamint a Galaxy S7 Edge -ről? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben.