Samsung Galaxy S21 Fe

March 14, 2023 0 By qixa

Lehetséges, hogy láthatjuk a Samsung Galaxy S21 Fe -t, amelyet 2021 második felében vezettek be. Itt van, amit eddig értünk!

Samsung Galaxy S21 FE – Amit eddig értünk

A Samsung ebben az évben foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy létezik a rutin Galaxy S21, amely mindössze 100 dollárba kerül, mint a Galaxy S20 Fe, valamint rengeteg hasonló specifikációval rendelkezik. Lehet, hogy a Samsung festette magát. Egy sarokban és a Galaxy S21 Fe -ben csak a Galaxy S21 lehet, csak rendkívül finom változásokkal.

Ezt szem előtt tartva, az alábbiakban bármit is értünk a Samsung Galaxy S21 Fe -ről. Ügyeljen arra, hogy könyvjelzővel jelölje meg ezt az oldalt! Új pletykákkal és ellenőrzött információkkal frissítjük a bevezetés megközelítésével. Dátum.

Név, valamint a kiadási dátum

A Samsung nem hivatalosan nem igazolta, hogy ez az évben bemutatja -e a Samsung Galaxy S21 Fe nevű eszközt. Számos információ van azonban, amelyek kockázatmentes tétré teszik.

Kezdetben, 2020 -ban, a Samsung garantálta, hogy a jövőben évente „rajongói kiadásokat” készít a sok kritikus zászlóshajójáról. Természetesen az üzlet visszahozhatja ezt az ígéretét, azonban ez határozottan azt sugallja, hogy látunk egy Galaxy S21 Fe -t. A nevét tartó telefonra röviden hivatkoztak a Samsung weboldalán. Nos, ez lehet, hogy ez egy alapvető elírás, azonban súlyt ad annak a koncepciónak, hogy ez a telefon úton van.

Végül láttuk, hogy a Samsung termékterveinek kiszivárogtatott ütemtervét mutatják be 2021 -ben, valamint a Galaxy S21 Fe szerepel a listán. Az eltávolítás, hogy a Samsung azonban a telefon bemutatását tervezi, mikor? Gyakorlatilag senki sem tudja megérteni ezt.

Egy augusztus 27 -i ötlet azt sugallta, hogy a Galaxy S21 Fe szeptember 8 -án debütálhat. Ez soha nem történt meg. Arra számítottuk, hogy a telefon még korábban is eléri a piacot, azonban ez kétségtelenül nem történt meg.

Most a pletykák terjednek, hogy a telefon egyáltalán nem kezdődik. Az elsődleges oka lehet a folyamatos világméretű chiphiány. A lényeg itt az, hogy a telefon kiadási dátuma lényegében ismeretlen, és lehet. Teljesen lemondva.

Samsung Galaxy S21 FE: Design

Tavaly a Galaxy S20 Fe rendkívül hasonlónak tűnt a Galaxy S20 vonalhoz. Ebben az évben azt várjuk el, hogy a Samsung pontosan ugyanezt tegye a 2021 -es iterációval.

A hiteles beszélõnek, Steve Hemmerstoffernek köszönhetően már szilárd koncepciónk van arról, hogy a Samsung Galaxy S21 Fe hogyan néz ki, és nem meglepő módon, ez nagyon soknak tűnik, mint a Vanilla Galaxy S21.

Különösen úgy tűnik, hogy a telefon általános mérete valamivel nagyobb, mint a Galaxy S21é. 155,7 x 74,5 x 7,9 mm sebességgel ennek a telefonnak könnyen meg kell tennie a Galaxy S21 méretét (151,7 x 71,2 x 7,9 mm), valamint a Galaxy S21 Plus (161,5 x 75, 6 x 7,8 mm) között.

A színpalettán kívül a Galaxy S21 Fe szinte pontosan pontosan úgy néz ki, mint a Galaxy S21 fajta (kivéve a programot a Galaxy S21 Ultra). Sajnos úgy tűnik, hogy a Samsung nem kapja meg a fejhallgató -csatlakozót, ami csalódást okoz. Bármennyire nem meglepő.

Érdekes módon a Samsung augusztus 10-én kiszivárogtatta a Galaxy S21 Fe-t egy most törölt Instagram-ban. Úgy tűnik, hogy a promócióban szereplő telefon megegyezik a telefon kiszivárgott képeivel, amelyeket eddig láttunk.

Augusztus 20 -án a Galaxy S21 Fe 3D -s kialakítása a telefon kialakításáról szól. Vizsgálja meg fent.

Samsung Galaxy S21 FE: specifikációk

Ami a specifikációkat illeti, hallottuk, hogy a Galaxy S21 Fe nem pontosan ugyanaz az akkumulátorral rendelkezik, mint az idei Plus modell, amit tavaly készített. 4500 mAh cella. Ez 500 mAh -t nagyobb, mint a Galaxy S21, bár 300 mAh kisebb, mint a Galaxy S21 Plus. Az FCC listájának, amelyre rámutattunk, szintén azt sugallja, hogy 45 W vezetékes díjat lehet tartalmazni, amely a sorozat óriási módosítása lenne (a Galaxy S21). Az Ultra az egyetlen telefon, amelynek töltési sebessége van.)

Hatalmas aggodalomra ad okot, hogy a Snapdragon 888 processzor szerepel -e a Galaxy S21 Fe -be. Szerencsére a fenti FCC -listás azt sugallja, hogy a fedélzeten lesz.

A közelmúltban a Tenaa kínai akkreditációs oldalon történő ellátás sok ilyen pletykát ellenőrizte. Hasonlóképpen voltak olyan CAM-specifikációk, amelyek elsősorban pontosan úgy tűnnek, mint a Galaxy S20 Fe, valamint a Galaxy S21: egy 12 MP elsődleges egység, egy 12 MP ultra széles látószög, valamint egy 8 mp-es teleobjektív.

Végül, egy kíváncsi pletyka a kapcsolat a Galaxy S21 Fe, valamint a jegyzetsor között. A Samsung ellenőrizte, hogy 2021 -ben nem lesz jegyzet -telefon, azonban Evan Blass úgy véli, hogy az S21 Fe egy jegyzet helyére szállhat le. Ez azt jelezheti, hogy a Samsung pontosan ugyanazokat az erőforrásokat helyezi el az S21 Fe mögött, mint egy jegyzettelefon számára, bár ez ugyanakkor azt is jelezheti, hogy az S21 Fe álnév-száj a 20. megjegyzésnek!