A MINI-ITX ATARI 800

July 17, 2022 0 By qixa

mint egy szomszédság, mint egy szomszédság, az 1980-as évek 8 bites mikroszámainak köré nőtt, a hagyományos gépek gyönyörűen kialakított újjáépítése, hogy kihasználhassa az újabb hardvert vagy a perifériák felületét, mint például billentyűzetek vagy képernyők, amelyek az időben nem érhetők el. commonly these have taken the type of little boards, or boards that are designed to comply with the type factor of the original machine, as well as in shape in an original case.

[mytekcontrols] has taken a different tack with his Atari 800 build, he’s created an Atari clone designed to take the most prominent upgrade boards created by the 8-bit Atari community, as child boards. as well as he’s complied with an existing type factor, though it’s not one from the Atari world. Instead, he’s made it as a mini-ITX motherboard of the type you may well be familiar with from the world of PCs.

Ő hívja a 1088xel, mivel egy kiemelkedő 1 MB-os frissítő tábla felszerelte, nagylelkű 1088k memóriával büszkélkedhet. Ez az eredeti öt Atari LSI chipet sportolja, valamint kezeli a feladatot anélkül, hogy felszíni szerkezetbe lépne.

A fent említett fórumszál egy hosszú, ami egy érdekes kipróbálásra kerül, mivel mélységben kínál egy 8 bites mikro klón stílusát. Ha azonban közvetlenül a hardverre szeretné elkerülni, kezdje el a 13. oldalt.

Az évek során több mint egy 8 bites Atari volt. leginkább felejthetetlen, bár valószínűleg ez a laptop.

Köszönöm [Lenore Underwood].