JUNKYARD SCAVENGING NETS A TACHOMETER TO play with

June 5, 2022 0 By qixa

We never believed to hit the automotive junkyard to discover electronics we might play with. Az [Istimat] azonban képes volt kihúzni ezt a munkacsökkentő műszerfalat egy egyébként megsemmisített motorkerékpár műszerfalból. A Kawasaki résznek csak három csapja van a hátán. Azáltal, hogy 12V-ot az IGN PIN-kódra, a GND-re, valamint egy 12V-os kábelt megérinti a kijelölt PIN-kódra, akkor képes volt a tű táncra, és megértette, hogy valahol valahol elérte.

A munkahelyi opció mikrokontrollerje egy Arduino-tábla. Az 5V-os logikai szint azonban nem fogja ki az eszköz vezetéséhez szükséges négyzethullámot. Az interneten való böngészés egy 2-tranzisztoros áramkörbe vezetett, amely lehetővé teszi, hogy a videóban látható eredményeket kapja. His plan is to add performance that utilizes the Arduino to pull data in from just about any type of source as well as screen it on the dial. Ez a számítógépes asztal, amely megemlítette az összes CPU tonna leolvasását, azonnal aggódik.

Hiszed, hogy a négyzethullám-áramkör sokkal nagyobb kihívást jelent, mint a szükséges? Előfordulhat, hogy ez csak egy NPN tranzisztorral, valamint egy ellenállókkal van ellátva?