Technikai ajánlatok: 399 USD 55 hüvelykes 4K TV, 100 dollár kikapcsolás 2016 MacBook Pro, 8TB HDD 179 dollárért, sokkal többet

February 7, 2023 0 By qixa

Gyorsan megközelítjük az összes alapvető ünnepi szezonot, ami azt jelenti, hogy minden esélyt meg kell választania, hogy kapjon néhány lehetőséget Az ajándékok, akár magadnak, akár kedveltnek, miközben az ár erősen csökken. Van néhány kiemelkedő ajánlatunk ma, bármennyire is gyorsan cselekedjünk, mielőtt eltűnnek.

Kezdjük ma egy 55 hüvelykes 4K Ultra HD LED TV-ajánlatgal, a Roku TV funkciókkal, amelyek beépítettek mindössze 399 dollárért! Ha a nagyképernyős TV-t keresi, akkor itt az ideje, hogy megszerezze.

A következő megjelenés a vadonatúj 2016-os MacBook Pro 13 hüvelykes méretű, érintési sáv modell nélkül, valamint 100 dollárral kevesebb, mint amit az Apple jelenleg tölt. Ez egy jelentős diszkontráta, amely ezen eszközre gondol, alig egy hónapos. Hasonlóképpen van a moduláris LG G5 is, amelyet itt dobnak a keverékbe, és az okostelefonon akár 250 dollár megtakarítással.

Otthoni szórakoztató célokra a Keresztapa kollekcióját a Blu-ray-en is megszerezheti, valamint a szórakozásról is, ha az, aki hisz az összes film tárolásában, valamint a videók tárolásában, valamint a videók tárolásában, amelyet valaha is egy védett helyen volt, A Seagate -től a HDD -n kívüli 8TB -t alig lehet odakinn.

Mint mindig a helyzet, az itt megjegyzett ajánlatok időérzékenyek, valamint a készlet szintjének kitéve, ezért ügyeljen arra, hogy gyorsan megkapja a lehetőséget, mielőtt az szolgáltatások lejárnak. Örülj a megtakarításoknak!

LG G5 moduláris Android telefon, 32 GB, fel nem nyitott (399,99 USD, általában 649,99 USD)

Nem zavarhat ezzel. Csak ugorjunk a legjobban a csodálatos eszközbe, amely most már megdöbbentő 250 dolláros kedvezményt kaphat. 32 GB belső tárolást biztosít, befejeződik abban, amit az LG telefon „Titan” külsõnek, vagy sötétszürkenek hív neked, valamint én, valamint van hely egy MicroSD -kártyához az extra tároláshoz. Tegye össze mindezt egy integrált ujjlenyomat-érzékelővel, az Android operációs rendszerrel, valamint egy 5,3 hüvelykes IPS Quantum QHD kijelzővel, valamint kapsz magadnak egy olcsó Powerhouse okostelefonot.

Vásárlás: LG G5 Modular Android telefon, 32 GB, feloldva az Amazon -tól: 399,99 USD | Eredeti ár: 650 USD

TCL 55 hüvelykes 4K Ultra HD Roku Wise LED TV (399,99 USD, általában 699,99 USD)

Ha 400 dollár van a cicában, hogy finomságokra költsen, azonban ne elegáns egy új LG okostelefonot, mint a fentiek, akkor pontosan mi lenne egy 2016-os modell TCL LED TV-vel, amely integrált Roku Wise funkciókkal és azzal a képességgel, hogy biztosítsa Önnek a 4K UHD jóságát. ? Fantasztikusan néz ki, fel van szerelve az összes kortárs technológiával, amelyet a televíziós szettből szeretne, valamint valójában a semmi mellett, ha figyelembe veszi, amit valójában kap.

Vásárlás: TCL 55 hüvelykes 4K Ultra HD Roku Wise LED TV az Amazon-tól: 399,99 USD | Eredeti ár: 700 USD

A 2016-os Apple MacBook Pro 13,3 hüvelykes érintési sáv nélkül (1 399 USD, általában 1,499 USD)

A közel 1400 dollárral való elválasztás először nem tűnik alkunak vagy „üzletnek”, ám amikor azt gondolja, hogy 100 dollárt nyújtunk Önnek az Apple legújabb 2016 -os MacBook Pro dizájnjáról, amelyet csak a közelmúltban vezettek be, akkor elkezdesz kapni egy Az a koncepció, hogy pontosan milyen nagy ajánlat. Lehet, hogy ez nem az érintőképességű modell, azonban a bizonyítékok már betekintést nyújtottak nekünk arról, hogy pontosan mennyire jól értékesítik ezeket a profi mintákat, valamint pontosan ugyanazt az új stílust, valamint a korszerűsített belső, mint – Tehát igen, a 100 dollár ez a dolog most a legjobb. Komolyan!

Vásárlás: 2016 Apple MacBook Pro 13,3 hüvelykes érintés nélküli bár az Amazon-tól: 1 399 USD | Eredeti ár: 1500 USD

Seagate Backup plusz 8 TB az USB 3.0 merevlemezen kívül (179,99 USD, általában 249,99 USD)

Megkapta a fantasztikus új MacBook Pro -t, és 100 dollárt takarított meg a folyamatban, tehát valószínűleg érdemes, ha ezt a 100 dollárt nagyszerű felhasználásra helyezi a kiváló 8 TB -ra a nehéz meghajtón kívül. Igen, így van, egy óriási 8TB. Nehezen tudjuk valóban kitölteni ezt a kapacitással. Ez a bit szépség megjelenik, mivel a Windows számára formázott „Hub” választás, vagy a „Hub for Mac”, amely – amint valószínűleg kitalálta – az Apple gépei számára formázott.

Vásárlás: Seagate Backup plusz 8TB az USB 3.0 nehéz meghajtón kívül az Amazon -tól: 179,99 USD | Eredeti ár: 250 USD

A Keresztapa 4-DISC Blu-ray kollekció (16,99 USD, általában 32,99 USD)

Ha félelme volt, hogy Marlin Brando kezeli a félelmetes Corleone család pátriárkájának funkcióját, akkor valóban követeli a lenyűgöző Blu-ray tapasztalatait. Szerencsére most már megtakaríthat pénzt a folyamat részeként, ha megragadja a Coppola Restaurációs gyűjteményt mindössze 16,99 dollárért.

Vásárlás: A Keresztapa 4-DISC Blu-ray kollekciója az Amazon-tól: 16,99 USD | Eredeti ár: 33 USD

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.