Hogyan kell automatikusan eldönteni a Google-fiókját

March 10, 2023 0 By qixa

a mai életben, a Google-fiók kötelező entitás, ha aktív a digitális világban. Segít az adatok biztonságának megőrzésében. Gyakorlatilag minden alkalmazás és szolgáltatás kéri, hogy kapcsolja össze a Google -fiókját. Ezenkívül jobbá teszi a digitális tapasztalatainkat azáltal, hogy felhasználja a személyes adatainkat, a marketing hirdetéseinket stb. Titkos adatainkat, tehát most már egyértelmű, hogy a napi életünkben mennyire alapvető fontosságúvá vált, amíg valaki távol van, aki távol marad a digitális világ. De már gondoltál már, mi történik ezekkel az adatokkal, amikor abbahagyja a fiók használatát vagy a halálát?

Nos, még akkor is, ha abbahagyja a Google -fiók használatát, az összes adata továbbra is a Google szerveren van tárolva. Ezért más fél is visszaélhet, ha hozzáférést kapnak a fiókjához. Az ilyen körülmények elkerülése érdekében a Google bevezette az „Inaktív fiókkezelő” nevű eszközt is. Ez lehetővé teszi, hogy eldöntse, mit fejez be a Google -fiókjával, amikor abbahagyja a használatát. Tehát ma megnézzük, hogyan lehet beállítani az inaktív fiókkezelőt a Google-fiók automatikus elemzéséhez.

Miért kellene törölnie a Google -fiókját

Nos, ha bármilyen közösségi média szolgáltatást igényel, vagy regisztrál más platformon, több más dologra vonatkozóan. Lehet, hogy jól ismert az a tény, hogy a regisztráció közben többnyire kérik a Google -fiókját. Ennélfogva, amikor ezeket a fiókokat összekapcsolja a Google -fiókjával, akkor elkezdi üzeneteket fogadni a Gmail -en, amely tartalmazza az összes személyes adatait, például a jelszót, a felhasználónevet stb. Sokkal sokkal bizalmasabb információ található a Google -fiókjában. Tehát, ha abbahagyja a fiók használatát, vagy várható el, ha halott, de az összes adata még mindig ott van a Google szervereken. A Google azonban az összes adatot biztonságban tartja. De mi van, ha valaki sikerül megszereznie az összes adatot?

Olvassa el még: Hogyan lehet törölni a Google Assistant keresési előzményeit

Ezek az egyszerű dolgok óriási problémákat is okozhatnak. Lehet, hogy árthat mind Önnek, mind a családodnak. Tehát ez egy bölcs művelet, hogy az összes adatot véglegesen törölje, miután abbahagyta a fiók használatát. És mivel a Google soha nem teljesíti a felhasználókat, ez a szükséges eszközt is kínálja. Nézze meg az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan zárhatja be a Google -fiókját.

Hogyan lehet törölni a Google -fiókját

A Google Car törlésének beállítása egyszerű eljárás. Mivel a marketingipar adatmarketingje van, jó látni, hogy a Google rengeteg lehetőséget kínál a Google -fiók védelmére vagy eltávolítására a szervereiből. Itt található egy gyors útmutató arról, hogyan lehet beállítani az autó törlését a Google -fiókokban.

1. Először jelentkezzen be a Google -fiókjába, a bal oldali menüből, menjen az „Adatok és személyre szabás” elemre.

2. Ezután görgessen egy kicsit lefelé, és válassza ki a „Fiók készítésének készítése” lehetőséget.

3. Miután kiválasztotta a „Fiókja készítésének készítését” opció kiválasztása után, átirányítja Önt az inaktív fiókkezelő eszköz céloldalára. Most kattintson a „Start” gombra a következő lépésre való áthelyezéshez.

4. Következő Google arra kéri, hogy „állítsa be a várakozási időszakot”, amely után a fiókja automatikusan inaktívvá válik. Az Ön számára rendelkezésre álló várakozási időszak három hónap, hat hónap, 12 hónap és 18 hónap.

Olvassa el még: Hogyan lehet használni a Google Chrome -ot hordozható böngészőként

5. Az Ön igényeitől függően bármelyik közül választhat. Például, ha a három hónapos időszak opciót szeretné, akkor a fiókját három hónappal azután, hogy abbahagyja a használatát. A Google a telefonszámát és az e -mail azonosító ellenőrzését kéri, mielőtt a következő opcióra lép.

6. A következő lépésben lehetőséget kap arra, hogy sok tíz embernél értesítsen arról, hogy mikor válik a Google -fiókja inaktív. Ezután kattintson a „Hozzáadás személy” elemre, és írja be a sok szeretett és megbízható e -mail címét. Ezek az emberek hozzáférhetnek a Google adatainak; Három hónapon belül letölthetik az összes adatot.

7. Ez a lépés azonban nem kötelező, de ha szeretné értesíteni az embereket, amikor a fiókja inaktív lesz, akkor van egy autorepy rendszer is. A konfiguráláshoz csak a vásárlás Autoreply gombra kell kattintania.

8. Végül kattintson az „Igen, törölje az inaktív Google-fiókom törlését” lehetőségre, hogy automatikusan kitöltse a fiókját az inaktívvá válása után kiválasztott időtartamra.

Végül kattintson a Plan megerősítésének gombra az összes preferencia mentéséhez. Ez beállítja az autófiók törlési folyamatot arra az esetre, ha a Google-fiókja inaktív marad.

Csomagolás

Végül lefedtük az okokról, az eredményekkel kapcsolatos összes szükséges információt, valamint a Google -fiók törlésének lépéseit. Reméljük, hogy ez a rövid cikk segített megszabadítani minden kétségét. Azt is javasoljuk, hogy használja az inaktív fiókkezelő eszközt a Google -tól, hogy jól és biztonságban maradjon. Ha értékesnek találta ezt a rövid cikket, vagy ha bármit is kimarad, kérjük, ossza meg velünk.

Olvassa el a következőt: Hogyan lehet eltávolítani a megjegyzett eszközöket a Google Play Áruházból