LED szalag pong mint Arduino Shield

July 18, 2022 0 By qixa

[Schuyler SOWA] Nehéz a munkahelyen a LED szalag Pong saját verziójában. Elmondtuk, hogy a munkája valóban kifizetett. A játék robusztus, valamint tele van funkciókkal.

Ellentétben az eredeti Pong videojáték LED PONG csak egy tengelye, amelyen a gömb utazik. A gömb vissza fog ugrani, ha a sáv végén lévő gomb megnyomása akkor nyomja meg, ha az utolsó két LED képpont világít. To add in a problem modification [Schuyler] included a poteniometer which alters the speed.

A játéktábla egy méternyi LED szalag egyedileg címezhető képpontokkal. A 28 dolláros költségvetés, valamint a másodikfajta volt, amit a WS2801 alapú verzióval nehéz volt, amely nehézségekbe ütközött (ami gyakran a fények karakterei). Az Arduino kártya vezérli a játékot, egy protoboardból készült pajzs, hogy összekapcsolja az alkatrészeket. In addition to the two individual buttons — which were hacked out of a computer keyboard — you’ll notice a pair of seven section screens functioning as a scoreboard as well as an HD44780 character LCD rounding out the individual interface.