AIR-POWERED GRIPPER style MAKES THEM simple TO create

July 6, 2022 0 By qixa

This invertebrate gripper utilizes air pressure to get onto objects. A trükk a tervezésben van. Azonban nem kell újra feltalálnia a kereket. Ha van egy 3D nyomtatója, akkor meg kell felelnie az útmutatónak, hogy saját legyen.

A fogószilikon szilikonból készül. A technika olyan belső szerkezet kialakításában van, amely egy irányba deformálódik, amikor nyomás alatt van. Ahhoz, hogy egy vagy 100, csak töltse le a stílusadatokat, valamint a 3D nyomtatott formát. The process from there is much like the silicone band prototyping process we looked at back in March. A kétrészes szilikon vegyes, valamint a penészben öntött. Hasonlóképpen szükség van arra, hogy sík felületre öntsük. Olyan észlelés alatt álltunk, hogy a nem korlátozott szilikon nem maradna a gyógyított szilikonnal, de tévedünk. A két rész a keverék friss tételével együtt ragasztva. Miután bármit is beállított, átszúrhatja a húgyhólyagot egy tömlővel a levegő befecskendezésére.

Az alábbiakban láthatja a tesztelt csillag alakú verziót. Hasonlóképpen egy Harvard Research Study videó, amely hasonló stílust mutat be, amely egy tojást emel.