Töltse le a Viber -t a Windows 8 -hoz ideális!

December 14, 2022 0 By qixa

Mint mindenki tudja, a Skype most egy Microsoft cég, amelynek még sokkal többet kell tennie a Redmond cég számára, amikor a VoIP -alkalmazások kiváló alkalmazásokat indítanak a Windows platformjára, és pontosan ezt tette a Viber.

Korábban csak néhány hónappal ezelőtt csak mobil platformon a Viber valódi Skype-versenytárssá válik, és az összes fő platformon keresztüli alkalmazásokkal valódi választást használ, amikor az internetes hívásra vonatkozik. A közelmúltban a nemzetközi hívást is hozzáadta a Viber formájában, egy olyan lépésben, amely határozottan felhívta a Skype -i személyek figyelmét, még akkor is, ha még nem figyelték meg.

Most azonban a Viber elindított egy új Windows 8 alkalmazást, amely kihasználja az operációs rendszer egyes speciális funkcióit, például az élő csempéket és az értesítéseket a gép induló képernyőjén és a lezárási képernyőn, ami azt jelzi, hogy soha nem kell kihagynia egy másik hívást, amíg távol van a számítógépről.

A többi Windows 8 funkciót is erősen használják, a Viber -t a Start menübe rögzíthetik, és a képernyő mindkét oldalára „bepattanhatnak” azok számára, akik ezt a funkciót használják. Még nem találtunk valakit, aki ezt teszi, de biztosak vagyunk benne, hogy van valaki, aki megteszi!

Mint várható, a Viber mindent szinkronizál az összes alkalmazásban és eszközben, ami azt jelzi, hogy valóban csatlakoztatható lehet, függetlenül attól, hogy hol van, vagy milyen eszközt telepít. Ez a mindig csatlakoztatott szolgáltatás, amely nagy autós lesz az ügyfelek számára, mivel az internetes telefonhívások, és az azonnali üzenetküldés továbbra is megváltoztatja a kommunikáció módját. Mivel a Skype, a Viber és más vállalatok megkönnyítik az internetes hívás használatát a mobil eszközökkel, valamint a 3G és 4G csatlakozás növekvő növekedésével, a szokásos mobilszolgáltatóknak valószínűleg módosítaniuk kell a szolgáltatási modellt előrehaladó módon.

A múltban nem voltunk nagy Viber -felhasználók, és az Apple iMessage és FaceTime Audio használatával, és a Google Hangouts hasonló funkciókkal rendelkezik, érdekes lesz látni, hogy a táj 2014 -ben kiszáll. Ingyenes vagy nagyszerű és olcsó marad, boldogok leszünk!

Kattintson az alábbi letöltési linkre, és telepítse a Viber -t a Windows 8 -as motoros PC -jére.

(Letöltés: Viber for Windows 8 a Windows Store -ban)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.