Így rögzítheti a Skype -hívások rögzítését az iPad -en

May 21, 2023 0 By qixa

, ha rendszeres olvasója vagy, akkor valószínűleg tisztában van az iPad Skype -val, amely tegnap eljutott az App Store -ba. Miközben meglehetősen teljes funkcionalitású, sok felhasználó kíváncsi lehet, hogyan kell rögzíteni a hívásokat a szolgáltatás használatával, mivel jelenleg nem áll rendelkezésre specifikus eszköz. Kiderült, hogy meglehetősen egyszerű, sőt nyilvánvaló. Kíváncsi? Olvass tovább.

Noha a hagyományos számítógépeken számos Skype -felvételi eszköz áll rendelkezésre, és sok podcaster használja, az iOS -eszközök használatával a dobozból történő rögzítés még nem lehetséges. Szerencsére használhat olyan egyszerű eszközt, mint egy hangrögzítő, hogy ésszerű minőségű audio Skype hívásait rögzítse. Miután telepített egy választott eszközt, nagyon ajánljuk a Quick Voice -t (amit innen megragadhat), csak néhány lépést kell követnie:

1. lépés: Indítsa el a Skype -t, és indítsa el a kívánt hívást, mint te általában.

2. lépés: Váltson el a Skype -tól, indítsa el a felvevőt és kezdje el a felvételt. Ne feledje, hogy ezen a ponton semmit sem rögzítenek.

Ha szeretné, akkor először megkezdheti a felvételt, és csak utána kezdje el a felvételt, valójában nincs különbség. Mint talán már rájöttél, ez a módszer hihetetlenül primitív, mivel egyszerűen csak az eszköz beépített mikrofonját és hangszóróját használja, hogy rögzítse, mi folyik itt, nincs tényleges Skype-integráció. Noha ennek a várt módon működnie kell, ha az eszköz beépített hangszóróit használja, nem fog működni, ha a fejhallgató be van dugva, mivel a külső hangszóró segítségével semmit sem fog lejátszani, és ezért az iPad mikrofonja nem lesz képes hogy elfogjam. Miután elkészült, csatlakoztathatja az iPad -et a számítógépéhez, hogy exportálhassa az éppen rögzített audiofájlot, mindaddig, amíg az 5 MB alatt van.

Az új módszerek biztosan hamarosan felszínre kerülnek, de egy 1 napos alkalmazáshoz ez a legjobb, amit kaphat. Magától értetődik, hogy még nem tudta rögzíteni a videohívásokat, csak audio -t. Ha azonban útközben egy audio podcastot szeretne szalagolni, ez lehet a legjobb megoldás jó ideje.

A Skype for iPad alkalmazás, amely többek között a Wi-Fi videohívásait támogatja, ingyenesen elérhető az iOS App Store-ból.

(Labnolon keresztül)

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy a Microsoft, a Google és az Apple legújabb legújabb oldalán frissítse magát.