Telepítse az Android 4.2 Photosaphere Cam -ot a Galaxy S4 -re

May 22, 2023 0 By qixa

A Galaxy S4 hivatalos kiadása előtt, pletykák voltak arról, hogy a Samsung az új zászlóshajójába a saját márkanévű „Camera Orb” -val hozzáadja a Photoshere Cam -ot. Később azonban nyilvánvalóvá vált, hogy a pletykák csak pletykák voltak, és amit a Galaxy S4-rel kaptunk, volt a Samsung Panorama Mode verziója, amely 360 fokos baloldalt képes az ideális vagy fordítva képekre.

A Photosaphere CAM funkció, amely a Nexus 4 -rel először bemutatva, valóban az egyik legérdekesebb CAM -funkció. A Photosaphere CAM mód a 360º -os fényképezés fejlett formája, mivel gyönyörűen szintetizál több fotókeretet egy egészre, hogy gömb alakú lövést kapjon. A szolgáltatás ezt úgy éri el, hogy a képet egy virtuális térben összerakja. Ezután összekapcsolja az összes darabot, és hozzáadja a mélységet az űrhez. Így létrehozhat egy gömbképet a bütykös érzékelő balra, jobbra, felfelé vagy lefelé történő mozgatásával és igazításával. Az alábbiakban egy nagyon lenyűgöző példa található, amely megmutatja, hogy milyen képeket készíthet a Photoshere segítségével.

Csak néhány nappal ezelőtt felvillantottam az Android 4.2 fotórapaját a Galaxy S4 -en, és meglepődtem, hogy láttam az eredményeket. Egy 360º -os gömb alakú fotó, amelyet 13MP -es kamerával rögzítettek! Tehát, ha van egy Samsung Galaxy S4, vagy akár más Android -eszköz (például a HTC One vagy az Xperia Z), az Android 4.2 Jelly Bean -rel, akkor most már ez a csodálatos bütyök van a készüléken!

Frissítés: Végül dolgozik gyökér nélkül !!

Végül, a legkívánatosabb fotófájl bütyök most a Samsung Galaxy S4 -en dolgozik! És kitaláld, mi, egyszerűen telepítheti normál alkalmazásként, és anélkül, hogy a telefonját meg kellene gyökereznie. Nemrég ellenőriztem a Galaxy S4-en, és beszámoltak arról, hogy a Galaxy S4 GT-I9505, a T-Mobile, a Sprint, az AT&T Verizon és a Galaxy S4 összes többi változatán dolgozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az új Photosaphere CAM APK fájlt kihúzták a Google Edition Galaxy S4 i9505G System Dump -ból. Ennek telepítése a Galaxy S4 -re nem cseréli ki a Stock Cam vagy a Galériát, hanem egy másik galériát és kamerát ad hozzá.

Csak töltse le az APK -t alulról, másolja a telefonjára, és telepítse. Ne felejtse el engedélyezni az „Ismeretlen források” opciót a Beállítások> További> Biztonságból. Örülj a barátoknak!

Megjegyzés: Ha rájön, hogy a CAM bármelyik funkciója nem működik megfelelően, kérjük, telepítse az alábbiakban megadott CWM villogó ZIP -t.

A gyökerező Galaxy S4 -hez:

Követelmények:

Egy gyökerező Samsung Galaxy S4, egyedi gyártású gyógyulással, mint például a CWM vagy a TWRP.

Legfrissebb Photosaphere CAM CWM Flashable ZIP a Google Edition S4 -ből: Photosapheregs4ge

Ha még nem gyökerezte a Galaxy S4 -et, akkor az egyszerű gyökerező oktatóanyag segítséget nyújt Önnek. Kattintson az alábbi linkre:

Hogyan gyökerezzük a Samsung Galaxy S4 -et (minden modellhez)

Ne hagyja ki: Telepítse a Sony albumokat, mozgóképeket és a Walkman alkalmazásokat a Galaxy S4 -re

A fotózos telepítése a Galaxy S4 -re:

Így telepítheti a NEXUS 4 fotófoltos bütyköt a Samsung Galaxy S4 -re. Ellenőriztem a GT-I9500-on, emellett a portnak más, az Android 4.2-es eszközökkel is működnie kell.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Android 4.2 Stock Cam telepítése nem törli vagy cseréli a Samsung kamerát. Tekintettel arra, hogy a Nexus 4 CAM alkalmazás integrálódik a Galéria alkalmazáshoz, az ANE Galéria alkalmazás ikonja is lesz az alkalmazásfiókjában.

Kövesse az alább megadott lépéseket-

Töltse le a „Photoseregs4ge.zip“ fájlt, és másolja a telefon belső vagy külső SD -kártya tárolóját.

Kapcsolja ki a Galaxy S4 -et, és indítsa újra CWM vagy TWRP helyreállítási módba. Nyomja meg a Volume Up+Home+bekapcsoló gombot együtt, amíg a „Samsung Galaxy S4” logó kétszer villog, majd engedje fel a tápegységet. Tartsa lenyomva a többi kulcsot, amíg meg nem jelenik a CWM vagy a TWRP menü.

A helyreállítási módban használja a kötetgombokkal a görgetést és a tápegységet egy opció kiválasztásához. Ha megvan a gyógyulás érintő verziója, akkor jól tudja, mit kell tennie.

Az első dolog, amit mindig meg kell tennie, amikor egy mod vagy port villog a Galaxy S4 -en, a biztonsági másolat. Lépjen a „Biztonsági másolat és visszaállítás” lehetőségre a Recovery menüben, és készítsen biztonsági másolatot az aktuális ROM -on. Bármely baleset esetén bármikor visszaállíthatja a ROM -ot, hogy az eszközt a normál állapotba hozza.

Lépjen a „Speciális” opcióra és a „Dalvik Cache törlése” című opcióra. Válassza az „Igen” lehetőséget, amikor megkérdezi.

Visszatérve a főmenübe, látogasson el a „ZIP telepítése az SDCARD -ból> Válassza a ZIP lehetőséget az SDCARD -ból”, és válassza a „Photoseregs4ge.zip” lehetőséget. Válassza a „Igen” lehetőséget a következő képernyőn a telepítés megerősítéséhez, amely csak néhány másodpercig tart.

Lépjen újra a „Speciális” menübe és a „Wise Dalvik Cache” -be.

Végül térjen vissza a főmenübe, és válassza a „Újraindításrendszer most” lehetőséget.

A Galaxy S4 most már újraindul, és látni fogja az „Android frissít…” üzenetet. Várja meg, amíg befejeződik. Nyissa meg az alkalmazás fiókját, és keresse meg az új CAM és Galéria alkalmazásokat. Élvezd!

Nyissa meg a bütyköt, és kezdje el rögzíteni a 360 fokos gömb alakú fényképeket a Samsung Galaxy S4-rel.

Érdekesebb dolgok a Galaxy S4 számára:
Samsung Galaxy S4 ötletek és trükkök