Az Android 4.0 ICS billentyűzet már elérhető régebbi eszközökhöz; Ez a legjobb billentyűzet, amit valaha is használtunk – Töltse le most

June 8, 2023 0 By qixa

Azok az emberek, akik új billentyűzetet keresnek Android -eszközükhöz nem hivatalosan elengedték az APK formájában. Megbeszéljük annak teljesítményét, és a végén megadjuk a letöltési linket. Nézze meg az ugrás után!

Ha a legfrissebb híreket követte, akkor tudni fogja, hogy a Galaxy Nexus-az első Android 4.0 Ice Cream Sandwich-alapú okostelefon-néhány nappal ezelőtt kiadták a kiválasztott piacokon. A telefon létfontosságú elismerést kapott, elsősorban azért, mert az ICS jelentős javulást jelent az Android számára. Különösen az ICS készlet -billentyűzetét, hogy hihetetlenül jó a szöveges bemenetekhez – végül a WP7 és az iOS által kínált billentyűzetek versenyeznek.

Megvizsgáltuk a billentyűzetet egy Samsung Galaxy S II -n az Android 2.3.3 mézeskalácson, és megerősíthetjük, hogy az állítólagos módon működik. Egyszerűen öröm beírni. Maga a billentyűzet egy kicsit kisebb, mint ami a GSII -mhez kapcsolódik, de sokkal, sokkal pontosabb a szöveges bemenetekkel. Hatékony auto-korrekcióval érkezik, és a többi szokásos tulajdonság, például az automatikus tőkésítés itt is. Egész nap használtam, és ezen az egy kis hiba mellett, amely arra készteti a bezárást (kettős csapos kupakzár), ez a legjobb billentyűzet, amelyet az író valaha is használt, és az a tény, hogy ingyenes Sweets az üzlet. Remélhetőleg ezt a hibát hamarosan összepréselik.

Ha érdekli, a fagylalt szendvics billentyűzet letölthető az alább beágyazott linkről. Az APK telepítéséhez feltétlenül van ismeretlen források engedélyezve a Beállítások> Alkalmazásokból.

A beállításhoz lépjen a Beállítások> Nyelv és a billentyűzet elemre. Engedélyezze a fagylalt szendvics billentyűzetét alulról, majd válassza a fagylalt szendvics billentyűzetet a Select Input módszerből.

Tudassa velünk, mit gondol róla a Facebook oldalunkon található megjegyzés szakaszban.

Töltse le a fagylalt szendvics billentyűzetét:

[Mediafire link]

[Piaci link]

Az ICS billentyűzet az Android Market -en is elérhető. Csak a MediaFire link APK -t teszteltük, de a piaci verzió ugyanaz, a jelentések szerint, így ezt is megkaphatja.

Megjegyzés: A biztonságtudat esetében biztos lehet benne, hogy az APK biztonságos, mivel nincs szükség felesleges engedélyre az eszközre.

(a reddit -en keresztül)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.