Fordított mérnöke A gyertya villogás LED

July 14, 2022 0 By qixa

A gyertya villogott LED-ek egy részecske helyettesítése valódi gyertya. Ezek mind egy sárga, mind a sárga LED, valamint egy olyan kezelési chip, amely modulálja a fényt, hogy előállítsa a gyertyahatást. [CPLDCPU] mélyen megvizsgálta a fordított mérnököt az egyik LED-hez.

To examine the circuit, which is potted into the LED itself, a shunt sense resistor was linked to the LED. Ezzel az ellenállást egy logikai analizátorral való összekapcsolásával lehet a kezelési jel figyelhető meg.

Ez a kezelési jel úgy tűnt, mint az impulzusszélesség moduláció, néhány véletlenszerűség a feladatciklushoz. [CPLDCPU] kitalálta, hogy egy lineáris megjegyzések eltolódási nyilvántartás sok valószínűleg hasznosított, hogy egy pszeudeorandom bitstream, valamint néhány formázást használták, hogy a LED sokkal jobban hasonlítson, mint egy valódi gyertya.

Kiderül, hogy egy villogó LED lehetne meglehetősen összetett, és ez mélyen megjelenik a jelzéssel a jel elemzésével. [CPLDCPU] elvette a felfedezett órákat, valamint az AVR algoritmusának megvalósítását.