A TWRP 2.8.7.2 a Nexus 6P -n most támogatja a dekódolást [Útmutató]

December 21, 2022 0 By qixa

A csapatgyógyító munkatervezők kiadtak egy új verziójukat a TWRP -nek a Nexus 6P számára. Az új fejlődés közvetlenül a helyreállításból dekódolja a felhasználóiData -t. A Google alapértelmezés szerint titkosítja az Android Software alkalmazás adatvédelmi intézkedésként. Az előzetes építésekkel a TWRP -visszanyerések nem tudták megvalósítani a legfrissebb Nexus -eszközök, például a 6p. A fejlesztők fáradhatatlan erőfeszítéseivel azonban ez most lehetséges.

Mivel a dekódolás támogatása engedélyezve van, a TWRP időszerű lesz a jelszóhoz, ha az eszköznek újraindításkor szüksége van rá. Másrészt a helyreállítás azonnal visszafejti az eszközt az „alapértelmezett_password” felhasználásával, akárcsak az Android tipikus működése, anélkül, hogy felszólítana.

Ez egy nagyszerű hír az összes Android villogónak, valamint a moddereknek, akik szeretnének élvezni a legfinomabb készlet firmware -t, egy egyedi helyreállítással. Itt található egy oktatóanyag, amely segít a legújabb TWRP 2.8.7.2 helyreállításának villogásában a rendszerbe.

Hasonlóképpen felsoroltuk a legújabb Supersu V2.56 csomagot, amely OTA -barát. Ez azt jelenti, hogy gyökerezheti a Nexus eszközét, és továbbra is megkaphatja a Google hivatalos frissítéseit. Ez azonban kísérleti szakaszban van, és vigyáznia kell vele. Javasoljuk, hogy lépjen a Designer oldalra a letöltési szakaszból, mielőtt folytatná.

Ez az oktatóanyag azoknak szól, akik módosítatlan rendszerrel rendelkeznek. Ha már van telepítve a TWRP -t, valamint a root hozzáféréssel rendelkezik, akkor állítsa be a TWRP -t a Flashify -vel vagy a helyreállításon belül.

FIGYELMEZTETÉS: A garancia lehet hely, ha gyökerezik, vagy beállítja a TWRP -t a készüléken. Mi, a Droidviews -nál, nem vállalunk felelősséget semmilyen típusú károsodásért. Nem fogunk elszámoltatni, ha téglázza a készüléket. Az olvasó mérlegelési jogköre tanácsos.

Biztonsági mentési alkalmazások, valamint adatok
Noha ez a folyamat nem törölhet semmilyen típusú adatot, a biztonsági mentés rendkívül ajánlott. A bootloader feloldása azonban kiküszöböli az alkalmazásokat és az adatokat. Amikor beállít egy egyedi gyógyulást, például a TWRP -t, győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatot készít a rendszerről, az adatokról stb. A helyreállításból. Hasznos lesz a helyzetben, bármi rosszul jár.

Letöltések

Itt van egy testreszabott rendszerindító kép, amely segít a TWRP beállításában, valamint a gyökér elérésének megszerzésében bármilyen típusú komplikáció nélkül. A felsorolt ​​TWRP -építkezés a felsorolt.

Módosított rendszerindító kép – Letöltés | Fájl: Angler-MDB08K-BOOT.ZIP (9,48 MB)

TWRP HEADIAL – Letöltés | Fájl: TWRP-2.8.7.2-Nangler.img (16,4 MB)

Supersu v2.52 – Letöltés | (Fájl: Beta-Supersu-V2.52.zip)

Hogyan állítsuk be a TWRP 2.8.7.2 -t a Nexus 6P -n

Ez az eljárás feloldja a rendszerbetöltőt, egy testreszabott rendszerindító képet villog, beállítja a TWRP gyógyulást, valamint a készülék gyökerét. A feloldott bootloaderre szükség van egy módosított rendszerindító kép beállításához, valamint az egyéni helyreállítás konfigurációjához. Azonban az egyéni helyreállítással azonban az egyéni kötegeket villoghat például a Supersu adatai, hogy az eszköz gyökereződjön. Ha már kinyitotta a rendszerindítóját, akkor kerülje el.

Előfeltételek

A nyitott bootloaderre szükség van egy olyan egyedi gyógyulás beállításához, mint a TWRP az eszközön. A folyamatot az oktatóprogram betartása során fogjuk folytatni.

Állítsa be az ADB -t, valamint a Fastboot -ot a számítógépen. Innent letöltheti a teljes Android SDK -t, vagy innen kaphatja meg a gyors ADB -t, valamint a Fastboot Installer -t. A Mac vagy a Linux operációs rendszerhez kattintson ide.

Telepítse a Nexus USB illesztőprogramokat a számítógépére.

Nyissa meg a Beállításokat> Designer választási lehetőségeket, és lehetővé tegye az USB hibakeresését a készüléken.

Lépjen a Designer Choices elemre, és engedélyezze az OEM feloldását. Ez fontos.

Telepítési útmutató

Győződjön meg arról, hogy letöltötte a rendszerindító képet, a helyreállítást és a megfelelő Supersu ZIP fájlokat. Most helyezze át őket a számítógépére. Hasonlóképpen, a Supersu csomag adatait helyezze be az eszköz belső tárolójába.

Győződjön meg róla, hogy van -e konfigurációs ADB, valamint gyorsindítás a számítógépen. Fogadja el a mindig Engedélyezést ebből a számítógépből, amikor először csatlakoztatja a modult, hogy lehetővé tegye az USB hibakeresését.

Most kapcsolja ki a készüléket, és húzza ki a számítógépről.

Indítsa el a rendszerindító vagy a gyorsboot módot. Ehhez nyomja meg, és tartsa lenyomva a hangerőt, valamint a bekapcsológombot egyszerre 5-6 másodpercig. Amikor látja a Bootloader képernyőt, csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, USB -kábel felhasználásával (válassza a Fastboot lehetőséget, ha a választás elérhető), szintén problémát okozhat a kódnak való megfeleléshez, miközben a számítógéphez kapcsolódik, hogy elinduljon a rendszerindítóba.

ADB újraindító bootloader

Keresse meg azt a helyet, ahol elhelyezte a rendszerindító képet, valamint a helyreállítási fájlokat, és kibontja azokat, hogy adatokat szerezzen .img fájllal. Nevezze át a csomagtartót, valamint az adatok gyógyítását egy egyszerűre, például az m-boot.img-re, valamint a twrp.img-re, csak az Ön kényelme érdekében.

Míg a Boot és a Recovery fájl mappája nyitva van, tartsa a Shift gombot a billentyűzeten, valamint kattintson a jobb gombbal egy üres területre, valamint válassza a „Nyissa meg a parancs ablakot” választást a parancs időben történő bemutatásához.

Most írja be a betartást a parancsra, hogy időben ellenőrizze, hogy a gyorsboot munka -enull