Fa fogak az USB-billentyűzethez

November 7, 2022 0 By qixa

Csak első alkalommal ergonómiai billentyűzetet kaptunk, és teljesen tetszik. Ennek a billentyűzetnek azonban a billentyűzet megjelenése másodpercenként találja magunkat. [Úgy tesz, mintha] húzta le az USB billentyűzetének abszolút szenzációs fahordóját. Be warned, his job log includes 175 photos, as well as a lot of of them have captions.

Elindította az eredeti USB billentyűzetet, hogy megnézze, mit dolgozott. Mielőtt ásni a hasznos faállományba, vágott tesztdarabokat, amelyek néhány vékony MDF-t használnak. however when he had a remove plan to get to the end of the job it was full stem ahead.

A titkok nem az alapvető csirkék stílusa, olyan mélységük van, mintha az alacsony minőségű műanyag perifériák felfedeznének. Ezt mindegyik kulcs őrlésével végeztük, majd a lézervágóval a tetején lévő levelet küldték.

Hosszú időt vesz igénybe, hogy a módszert az egész munkával (itt van egy miniatűr tervezés, ha frusztrált). Sajnálatos módon [akar] kijelenti, hogy nem igazán használja a billentyűzetet, mert a gabonafélék, valamint a titkok egy kicsit sokkal körül mozognak. Ez azonban működik.