Jó barátja az embernek a legjobb jó barátjának

June 9, 2022 0 By qixa

, amikor [Jason Dorie] elpusztult bennünket, azt mondta: “Ez alig minősül hacknek.” Nem értünk egyet, hiszen bármilyen más kisállat kutya rajongója, aki pontosan azt látja, hogyan javította a kisállat kutyájának életét egy könnyű hangulatváltozó kutyaszínű karusszel.

[Jason]’s hack lies not so much in the rotating pet dog bed – it’s just a plywood platform on a bearing powered by a couple of Arlo robot wheels. A hack sokkal több, hogy kitaláljuk, mit kell a kisállat kutya. Látod, [Thurber] egy régi kutya, és olyan, mint a legjobb barátok, akik egy hosszú életet online, elkezdett viselkedési változásokat mutatni, beleértve a végtelenül a körkörös utat a kimerültség pontjára. A régi kutyák körözése általában a kutya kognitív diszfunkciójának tünete, ami általában az Alzheimer kedvtelésből tartott kutya verziója. Indokolás, hogy a fonás maga nyugtató volt, [Jason] manuálisan fordult [Thurber] kisállat kutyaágyat a padlón. [Thurber] azonnal megnyugodott, így a “dementia-go-round” nevű bittersweetly.

Sajnos, [Thurber] igazán szenvedett egy agydaganatban, de még mindig örült a fonásban, és adott neki békét az elmúlt napokban. Keresi a hackeket, hogy segítsen az emberi demenciában? Rengeteg voltunk az előtte is.