RALEIGH maker FAIRE 2012

June 14, 2022 0 By qixa

As [Caleb] mentioned earlier, I went to the Raleigh maker Faire this year as an exhibitor. Bár az asztal az én személyes webhelyem számára volt, talán megfigyelte, hogy egy csodálatos [volt] pólót használok, valamint a matricák adagolását (amely úgy tűnt, hogy repül az asztalról). The event was very fun from the “other end of the table,” as well as I extremely much took pleasure in satisfying everyone. Ha a kerítésen tartózkodik, akkor az egyik ilyen eseményen bemutatja a dolgokat, ajánlásom az lenne, hogy teljesen választhassam!

The event itself is staffed completely by volunteers, as well as Raleigh was able to draw in a lot more people this year than ever before. thanks particularly to [Kevin Gunn] as well as all of the volunteers for coordinating as well as setting whatever up. Mindenki nagyon hasznos volt, és az esemény egyszerű volt felfedezni, valamint előkészítőt.

Az egyik riasztás azonban, ha úgy dönt, hogy létrehoz egy standot egy faire, várjon sokat beszélni. Úgy érzed, hogy a barátok közé tartozik, és valószínűleg a legvalószínűbb, hogy professzionális (vagy legalábbis hamis IT) bármit is megjelenít, így igazán szórakoztató! Számos cikket fogok csinálni ebben az esetben, ezért győződjön meg róla, hogy ellenőrizze, különösen, ha részt vettél!

Ha úgy dönt, hogy nem szórakoztató, akkor mindig csak elrejtheti a berendezések mögött …