Az iPhone Carkey Function további jelzései megjelennek az iOS 13.6 adatvédelmi képernyőkön

February 14, 2023 0 By qixa

Néhány hétig hallottunk valami Carkey -nek, az iOS 14 különféle szivárgásaival. Az Apple figyeli a kompatibilis autók és teherautók kinyitását, anélkül, hogy kulcsra van szükség. Most sokkal többet hallunk róla, ezúttal azután, hogy az adatvédelmi képernyőket azonosították az iOS 13.6 -ban, amelyek kifejezetten megemlítik a funkciót.

A 9to5MAC szerint az iPhone ticker segítségével az új szöveget a jelenlegi iOS 13.6 béta -ban kínálják, azonban a korábbi kiadásokban nem volt jelen. Ez azt sugallhatja, hogy az Apple azt jelenti, hogy a funkciót az iOS 13.6 helyett az iOS 14 helyett bevezetjük.

A 9TO5MAC pontosan felvázolja az új funkció működését.

Az egyén hozzáad egy autót és teherautót, amely kritikus, ha aláírja az App Store alkalmazást egy támogató gyártó részéről, valamint betartja a kulcs hozzáadásának lépéseit. Hasonlóképpen lesz egy módszer, amellyel közvetlenül hozzáadhat egy autót és teherautót, amely kritikus fontosságú egy párosítási kód képernyő felhasználásával a költségvetési alkalmazás belsejében.

Ez párosítja az autókat és a teherautó -kritikus hitelesítési tokent a telefonjával. Az Apple felhasználja a helyét, valamint a fiókjával kapcsolatos információkat, hogy megtalálja a lehetséges csalásokat.

Fontos szempont, hogy a Carkey -nek megállapodása lesz a titkok megosztására az egyének között, akárcsak a valódi titkok, valamint az egyének másokat meghívhatnak az autók és a teherautók számára. A titkok iMessage segítségével megoszthatók lesznek, amikor az iPhone -k egyénekre gondoskodnak.

Az adatvédelmi képernyők tekintetében az Apple megjegyzi, hogy nem fogja megtartani az autóját pontosan arról, hogy miként használja fel az autóját. Ennek ellenére az autók és a teherautók gyártói pontosan összegyűjthetik ezt a típusú adatot, valamint az Apple azt sugallják, hogy az érintetteknek meg kell vizsgálniuk az adott autók és teherautó -gyártó adatvédelmi politikáját.

Az Apple úgy van beállítva, hogy feltárja az iOS 14 -et a WWDC -n a jövő héten, és lehetséges, hogy ott láthatjuk ezt a funkciót. Ez szintén azt sugallja, hogy az iOS 13.6 -ot mindenkinek felajánlják az esemény során.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Letöltés: iOS 13.6 Beta 2 IPSW linkek, OTA profilfájl, Beta 2, az iPados 13.6 kiadása

iOS 13.5.1 A leminősítés már nem lehetséges, miután az Apple abbahagyja az iOS 13.5 Jailbreak firmware aláírását

Jailbreak iOS 13.5.1.

A legjobb cydia repos, valamint az iOS 13.5 jailbreak unc0ver forrásai

IOS 13.5 Jailbreak csípések kompatibilis az UNC0VER 5.0.X -vel [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 az iPhone 11 -en, Pro Max, SE, iPad Pro, sokkal többet használva az UNC0VER 5.0.0 [oktatóanyag]

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma kaphat [lista]

KODI 18.7 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -hoz, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, ideális módon, itt van

Letöltés: iOS 13.5.1 IPSW linkek, az OTA frissítés az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez.

Jailbreak iOS 13.5, számítógép nélkül vagy nincs, itt van

Apple Élvezze az EKG App Hack -t: Engedje meg kívül ránk a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.