Hack-A-nap további

July 26, 2022 0 By qixa

a biquad-ot, hogy tegnap az Engadget-en volt; Nagy megjegyzések nagyszerű ajánlatok. Többet fogok játszani vele, de ez a módszer is hidegen kívül van.

A Team Hack-A-Day összecsukható fórum növekszik, de hol van a Kcrone_ (az egyik legnagyobb termelőnk)? A fórumon felfedezett: Kit automatizált vodka szűrője.

The huge news today was Anandtech disassembling their XBox 360. The things to take away from this: the difficult drive as well as cdrom utilize SATA connectors as well as a “hacker-proof” screwless situation means fewer screws to lose. Ide vágyam még mindig NYC-ben voltam, mivel a joystiq kicsomagolja az ő. Nincs semmilyen típusú SATA-hardvert, de csak felfedeztem ezt az USB-t a SATA adapteren a DVGURU-n. Most hol lehet vásárolni egyet?

A másik hatalmas történet ezen a héten jó barátja Hack-A-Dan Kaminsky Pontosan hány névszervert tanúskodott a Sony Rootkit hívása haza: 568,200.

[GREG LIKSCOMB] D.I.Y. online has published a POV toy developed utilizing just EEProm instead of the usual microcontroller. Hasonlóan kapott egy szép közzétételét a NASA KC-135 “Vomit Comet” -űn, a bónusz alacsony gravitációs breakdancing videót kínál.

A GP2X Linux kézi konzol csak a közelmúltban jelent meg, valamint sok potenciállal rendelkezik. Joystiq directed to GP2x news as a great source for advancement news.

A lakás lehetősége van arra, hogy a kargotektúrában élő embereket láthassák, akik kiépítik a háztartási tartályokat. Néhány évet gondolok erre a koncepcióra, miután elolvastam, hogy a szállítási konténerek a nyugati partvidéken felálltak, mivel olcsóbb volt, hogy újakat készítsenek, mint az üresek. Nem volt sok a Google abban az időben, de a dolgok megváltoztak. Ellenőrizze a Fabprefab konténerét, a szállítási konténer alapú lakhatási projektek könyvtárát.

Az i2Hub P2P hálózati leállítás. Sajnálatos, hogy az összes sávszélességet újra fel nem használták.

A szabadságú korcsolyák elég egyszerűnek tűnnek. A korábbi klasszikusok professzora az egyetlen rollerskate-nál, de már megértettük, hogy őrült volt, mivel a snobolban programozott.

Core77 feltárta az egyik előnyben részesített képemet: az egér pad kanapé. sokkal kényelmesebb, mint a Macintosh II kanapé.

A nyári hurrikán szezon (MPG) animált filmje [Corey-on keresztül]

A PSP firmware-hez történő kihasználás 2.5.

A tippek mindig segítenek.