Takarítson meg 180 dollárt ezen a HP Gaming Laptop -on az RTX 3050 -rel, és szerezze be holnap

January 30, 2023 0 By qixa

Az Amazon most eladja a HP Victus 15 Gaming Laptop -ot, alacsony költséggel, mindössze 799,99 USD. Nem követeli meg, hogy bekerüljön semmilyen diszkontráta-kódba, és itt sem szükséges a képernyőn megjelenő kedvezményes kuponok. Csak annyit kell tennie, hogy feltétlenül ügyeljen arra, hogy a lehető leghamarabb elhelyezze a vásárlást, hogy megkapja a jelenleg kínált legjobb költségeket.

Az Amazon általában a HP Victus 15 Gaming Laptop -ot kínálja körülbelül 980 dollárért, ami azt jelenti, hogy most egy fantasztikus 18% -ot és 180 dollárt takarít meg anélkül, hogy egyáltalán bármi különlegeset kellene tennie. Nem értjük azonban, hogy mikor az Amazon azt jelenti, hogy ezt az ajánlatot lezárja, ami azt jelenti, hogy valóban követelményt kell tennie a vásárlás elhelyezésére, ha a lehető leghamarabb elhelyezi a vásárlást

Vásárlás: HP Victus 15 Gaming Laptop az Amazon -tól: 799,99 USD | Eredeti ár: 980 USD

Az írás idején a HP Victus 15 Gaming laptopnak csak néhány értékelése van, azonban a specifikációk mindent megmondanak, amit meg kell ismerni. Az NVIDIA GEFORCE RTX 3050, valamint a 12. generációs Intel Core i5-12500H-val, nem is beszélve az 512 GB-os SSD-ről, valamint a Full HD kijelzőről, ez egy fantasztikus módszer a játék laptopba való belépéshez anélkül, hogy a bankot megtörné.

Ismét nem értjük, mikor véget ér ez az ajánlat, és ez azt jelenti, hogy bármilyen pillanatban véget érhet. Ne feledje ezt, amikor a vásárlást tervezi.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Jailbreak iOS 15.6 az iPhone -on, valamint az iPad állapotfrissítés

Letöltés: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA -adatok, valamint az iPados 15.6.

iOS 16 béta -kompatibilis, valamint támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Beta 4 Letöltés, Kiadás dátuma: Amikor az Apple várhatóan megveti?

iOS 16 BETA 3 Töltse le az IPSW linkeket iPhone -hoz, iPad most a fejlesztőkhöz

iOS 16 béta 3 profiladatok letöltése az OTA frissítéséről DEV -fiók nélkül, az alábbiak

Töltse le az iOS 16 BETA 3 IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz, iPad [oktatóanyag]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.