NINTOASTER: THE next GENERATION

July 3, 2022 0 By qixa

The original Nintendo home entertainment System is affectionately called “the toaster” because of the method the cartridge is inserted. [Mrbananahump] úgy döntött, hogy egy kicsit olyan dolgokat vesz fel, amilyet egy tényleges kenyérpirító belsejében telepített. This isn’t [MrBananaHump’s] design, the Nintoaster concerns us from [vomitsaw], who likewise developed the SuperNintoaster. Mivel [Vomitsaw] olyan volt, amely elegendő volt az eredeti építéséhez, [az MRBANANAHUMP] képes volt kidolgozni rajta.

The target toaster for this develop was a plastic Sunbeam design discovered at a thrift store for $5. [MRBANANAHUMP] A kenyérpirítót, valamint a pirítós morzsákat tisztították. A Nintendo alaplap teljesen a kenyérpirító belsejében alakul ki, kivéve két dolgot – az RF modulátort, valamint a növekedési portot. A növekedési portot soha nem használták fel a NES amerikai verziójában, így lehet, hogy kivételesen eltávolítható. Az RF-t ugyanúgy el kell távolítani, valamint áthelyezni.

Ebben a kaszövegben a legjelentősebb feladat a patron port 72 csapok mindegyikének kézi vezetéke. Ez egy unalmas munka, és valószínűleg nem fog jól nézni. Tartsa röviden a vezetékeit, és a dolgok valószínűleg a NES meglehetősen alacsony óra sebességének köszönhetően.

A patron egy pirítós nyílásba kerül. [MrBananaHump] mounted his controller ports, power as well as reset buttons in the second slot. Egy kis kiterjesztett fémrács befejezi a slotot. Sure, it’s not precisely quite inside, however with the situation on, this becomes a rather good looking build.

Az évek során különböző Nintendo-kaemódokat láttunk, csak egy másik példa ez az N64 N64 vezérlőben.