Könnyű, füstből és sok tükörből készült formák

April 13, 2022 0 By qixa

Rész Lightshow, részművészeti darab, részek feltáró technológiája, a South Koreai Duo [Kimchi és Chips] kézművesek (harmadik kiadás) kézművesek Efemerális fényszerkezetek projektorok, tükrök és könnyű köd segítségével.

Presently installed at the ACT center of Asia culture complex in Gwangju, South Korea, Light barrier co-ordinates eight projectors, directing their light onto a concave cluster of 630 mirrors. Ennek eredményeképpen egy elképesztő, 16 millió “pixel gerenda” újrahasznosított fény szimulálja a formákat a tömb felett. The range itself was developed in simulation using an algorithm which — with subtle adjustments to each mirror — “grew” the display so as to line up the reflecting vectors. A kijelző végleges kalibrálása után a RULR-t az egyes “pixelsugaras” kezelésre használta, mint egy sugarakat a 3D-s térben, hogy garantálja a kép pontosságát, miután megkezdődött a show. Nézze meg az előnézetet a szünet után!

Csodálatos formák most, lenyűgöző igazi filmek az úton? Az egyik csodát, ha meglátjuk a füstöt és tükrök tele színházakat – csak minimális megtévesztést folytatunk a hitetlenség felfüggesztése mellett – mint ez a jövőben.

Vagy most épp most építsd meg a garázsban.

[Via Colossal és Creative Alkalmazások hálózaton keresztül]