A Spirit Jailbreak javítása az iTunes 9.2 -hez az iOS 3.1.3 -on az iPhone -hoz és az iOS 3.2 -hez az iPadhez

January 7, 2023 0 By qixa

A legjobb, és a legegyszerűbb Jailbreak eszköz éppen frissített (nem hivatalosan?) Az iTunes 9.2 támogatása érdekében. Korábban, amikor az Apple kiadta az iTunes 9.2 végleges verzióját, megszakította a kompatibilitást a Spirit -szel, és így ez az új verzió hozza a szükséges javítást, hogy kompatibilis legyen az iTunes 9.2 -vel. Ugyanakkor nem adtak hozzá új funkciót. Még mindig nem működik az iOS 4 -vel és az iPhone 4 -vel.

Az utasítások továbbra is azonosak. Kövesse a teljes lépésről lépésre útmutatóinkat az iPad, az iPhone 3GS, a 3G, a 2G és az iPod Touch 3G/2G 3G/2G Jailbreak -jához a 3.1.3 -on.

Hogyan kell börtönbe kerülni az iPhone 3GS, 3G, 2G az iOS 3.1.3 -on, szellemmel

Hogyan lehet börtönbe kerülni az iPad -t az iOS 3.2 -en a szellemmel

Hogyan lehet börtönbe kerülni az iPod touch 3G és 2G -t az iOS 3.1.3 -on a szellemmel

Azok számára, akiknek iPhone 3GS -jével (új bootrom), iPod touch 2G (MC modell) és iPod Touch 3G -vel rendelkeznek, akik az iOS 4 -re frissítették, csak azért, hogy megtudják, hogy nem tudod visszahúzni, valójában visszaállíthatja az iOS 3.1.3 -ra, majd aztán, majd azt, majd aztán Jailbreak a szellem használatával. Lépésről lépésre útmutató az iOS -eszköz lecsökkentésére az iOS 4 -ről az iOS 3.1.3 -ra (csak akkor működik, ha a SHSH blobjait 3,1.3 -ra menti).

A feloldás bármely alapsávon elvégezhető az Ultras0W 0,93 használatával, amelyre itt található.

Letöltse le a Windows szellemet (az iTunes 9.2 támogatással) Töltse le az iTunes 9.2 -et az ablakhoz és a Mac -hez

Ön is szeretné megnézni:

Hogyan lehet kinyitni az iOS 4 -et az UltraS0W -vel és a Blacksn0W -vel a 05.13.04 alapsávon [Útmutató]

Hogyan lehet börtönbe kerülni az iOS 4.0 -t iPhone 3GS, iPhone 3G és iPod Touch 2G -n a RedSN0W, a PWNAGetool 4.0 (Windows) használatával.

Köveshet engem a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a legújabb jailbreaking és feloldó kiadásokról.