Az iPhone 5C előrendelések, hogy szeptember 13-án éljenek, az iPhone 5S

January 25, 2023 0 By qixa

előrendelései sok megfontolás, pletyka és spekuláció után az iPhone 5C, az olcsó, polikarbonáttal borított okostelefon, végül rajtunk áll, végre van – A kézibeszélő megvásárlását kívánó személyek számára még jobb hír az, hogy szeptember 13-tól előrendelhető lesz. A készülék, az új zászlóshajó iPhone 5s -szel együtt, szeptember 20 -tól az üzletekben elérhető lesz, a mai eljárás előtti sejtésnek megfelelően.

Amikor az Apple új bejelentést tesz, mindig viharral veszi a címsorokat, és még az IFA és az elmúlt hét számos Microsoft -kinyilatkoztatásának kedvelőjeivel, nem sok az új iPhone 5C és 5S bemutatásának útjában.

Miután éppen bemutatták az új eszközöket a világnak, a disztribúciós push a dolgok hangjain tipikusan gyors ügy lesz. Míg néhány vállalat hónappal korábban szereti bejelenteni a termékeket, az Apple hajlamos szűk hajót üzemeltetni, és ma szeptember 10 -én van, a két új kézibeszélő szeptember 20 -tól elérhető az üzletekben.

Az iPhone 5C, csábító árcédulájával, valódi győztes lehet, de az iPhone 5S, amely egy 64 bites Apple A7 processzorral és ujjlenyomat-érzékelővel jár, biztosan a Fanboys sorba áll a 20. napon.

Úgy tűnik, hogy az Apple jó munkát végzett a két új eszköz elkülönítésével, az egész tervezésben egyértelmű megkülönböztetéssel. Az iPhone 5s, amely három különböző színű, nagyon prémium, csúcskategóriás megjelenésű, míg az iPhone 5C inkább úgy néz ki, mint egy iPod touch a telefon bitjével. De mindkettőnek nagyon eltérő szerepe van az iPhone fejlődésében általában; Az iPhone 5C nagymértékben az Apple fegyvere, hogy kibővüljön olyan piacokon, mint Kína, míg az iPhone 5S sokkal könnyebb feladata, hogy csinosnak tűnjön, és azt állítja, hogy néhány szép quirknek köszönhetően elődje jelentős frissítést jelent.

Az iPhone 5C és 5S a következő hálózatokon lesz elérhető, ha az Egyesült Államokban tartózkodik: AT&T, Sprint, Verizon és T-Mobile. Az iPhone 5C szerződéssel érhető el 99 dollár áron a 16 GB -os modellért és 199 dollárért a 32 GB -os modellnél. Az iPhone 5C elérhető (vagy SIM-mentes) a T-Mobile-től 549 dollárért a 16 GB-os modellhez és 649 dollárért a 32 GB-os modellnél.

Ami az iPhone 5S-t illeti, az AT&T, a Sprint, a Verizon és a T-Mobile oldalon is elérhető lesz. A 16 GB -os modell 199 dollárba kerül, a 32 GB -os 299 dollárt fog visszafizetni, a 64 GB -os modell pedig 399 dollárba kerül. Az iPhone 5S nyitott ára a T-Mobile-on (vagy SIM Free) 649 dollárba kerül a 16 GB-os modellért, 749 dollárért a 32 GB-os modellért és 849 dollárért a 64 GB-os modellnél.

A fogyasztóknak továbbra is egy kis választásuk van arra, hogy tíz nap múlva ebben a sorban, amely felteszi a kérdést: melyik eszköz veszi a pénzét? Vagy van -e a szemed valamire, mondjuk (a férgek dobozának kinyitása kockázata) lényegesebb, mint például az új Samsung Galaxy Note 3?

Ossza meg alább megjegyzéseit és gondolatait!

Ön is szeretné megnézni:

Az Apple iPhone 5S bejelentette: Jellemzők, kiadási dátum, ár [mindent, amit tudnia kell]

Az iPhone 5C bejelentette: Jellemzők, kiadási dátum, ár

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.