PBX BLADE FOR multiple extension home TELEPHONY

June 22, 2022 0 By qixa

It looks like a consumer good, but this PBX server blade was built by [Benoit Frigon] over the last couple of years. Több telefonos kiterjesztést hoz létre otthoni szolgálatához.

A készülék csillag nyílt forrású PBX szoftvert fut. Mert minden alkalommal lesz, amikor azt akarta, hogy valami, ami nem húz sok hatalmat. A bal oldalon látható 500 MHz-es rendszer mindössze félig koncertje. Elég ahhoz, hogy elvégezze a munkát és 10 Watt-ot, hogy nem fogja megtörni a bankot, amikor az elektromos számlák kifizetésére vonatkozik. The board in the middle is used to interface the analog handsets with the land line. A kinézetből két kiterjesztéshez kötött.

Ez mindenkinek a pbx-fúrókkal kapcsolatos kurzusra, de a ház, ahol tényleg ragyog. [Benoit] used 22 gauge aluminum sheet to fabricate the enclosure which is created to blend in with the rest of his home’s rack mount hardware. A racknél történő vezérléshez saját LCD és érintőérzékeny gomb felületét az 18f2520-as fotó alapján hozzáadta az eset elejére. A rendszert az interneten keresztül is elérheti egy kódolt egyedi felületnek köszönhetően.