A Samsung Galaxy S20 Ultra: A 2021 -es specifikációk, a 2019 -es

January 16, 2023 0 By qixa

stílusú műszaki adatok a Samsung Csomagolt Rendezvényen, az üzlet végül feltárta a Galaxy S20 felépítését, pihenni az állandó szivárgásokra és a pletykákra. San Francisco -ban a Samsung megmutatta a Galaxy S20, a Galaxy S20 Plus, valamint a Galaxy S20 Ultra. A Galaxy S20 felállás a Samsung zászlóshajója, valamint természetesen ugyanazt a zászlóshajó SOCS -t tartalmazza, bár különböző specifikációkkal. A tervezéstől, valamint a régiótól függően, hogy megkapja, lehet, hogy 8 GB vagy 12 GB RAM van. A Samsung Galaxy Ultra segítségével akár 16 GB RAM -ot is kaphat.

A Samsung Galaxy S20 Ultra a legelső okostelefon 16 GB RAM -mal

A Samsung mindig is az a vállalkozás volt, amely az okostelefon -hardver korlátozásait tolja. Az elmúlt években az olyan OEM -ek, mint a OnePlus, hatékonyan ellopták a Samsung mennydörgését az osztályban. A koreai gigantikus azonban visszatért ebben az évben. A Samsung Galaxy Ultra az első okostelefon, amely 16 GB -os RAM -ot működtet. Amellett, hogy igen, nem követeli meg az okostelefonon az ilyen típusú RAM -ot.

Heck, egy tipikus laptopnak még mindig csak körülbelül 8–12 GB RAM van. De ez a Galaxy S20 Ultra, a specifikációknak igazolnia kell a nevet. Sőt, nem szabad elmulasztanunk emlékezni a Samsung Dex -re. Az összes Samsung zászlóshajó eszközök ezt a nagyszerű asztali módot szállítják, amely lehetővé teszi a telefon számítógépként történő felhasználását, ha nagyobb képernyőt fedez fel. A Samsung valóban egyszerűvé tette azáltal, hogy lehetővé teszi az egyének számára, hogy csak egy HDMI -kapcsolaton keresztül tegyék meg. A 16 GB -os RAM valóban hasznos lehet, ha a DEX -et használja.

Meg kell jegyezni, hogy a Xiaomi szintén felkészül arra, hogy holnap, pontosan két nappal a Samsung rendezvénye után bemutatja a MI 10 sorozat bemutatását. Tehát a Galaxy S20 Ultra nem lesz az egyetlen okostelefon 16 GB -os RAM -mal, ha a pletykák igazak. Nem lesz rendkívül valószínűtlen, hogy más OEM-ek látják, hogy ultra-drága okostelefonokkal állnak elő, amelyek 16 GB RAM-ot tartalmaznak az elkövetkező hónapokban is. Bár talán a Huawei kivételével, egyetlen más OEM sem mutatott be nekünk olyan dolgot, mint a Dex, amely valóban képes felhasználni az összes RAM -ot.

Ezenkívül a Galaxy S20 Ultra 16 GB -os RAM -ja LPDDR5. A sok telefonon az LPDDR4X -hez képest ez lehetővé teszi a gyorsabb memória sebességet alacsonyabb energiafogyasztásnál. Ez lehetővé teszi olyan funkciókkal, mint a DVFS, a Deep Sleep Mode, a DQ Copy, valamint a WriteX. Valószínűleg bölcs beruházás lehet a jövő számára, ha a Dex használatát tervezi, valamint a telefont néhány évig tartja.

Galaxy S20 Ultra specifikációk

Végül is a RAM nem az egyetlen dolog, amellyel okostelefonot kap. A Galaxy S20 Ultra még mindig ultra, ha más specifikációkra vonatkozik. Csak a második okostelefon, a többi Galaxy S20 haverjával együtt, hogy a jelenlegi Snapdragon 865 -et működtesse. Hasonlóképpen a három első közül az egyik, amikor az Exynos 990 SOC -ra vonatkozik, amit az USA -n kívül is kapsz. Hong Kong.

A 16 GB -os változaton kívül is van egy megfizethetőbb 12 GB -os RAM változat. A hátsó részen egy quad cam -konfigurációval rendelkezik, 108MP fő bütykös érzékelővel. Igen, száz és nyolc megapixeles. Ez az érzékelő annyira felbontású, hogy még a teleobjektív sem követel meg. Csak készítsen egy fényképet, és vágja le. Még mindig van egy periszkópos 48MP teleobjektív, hasonlóan a Huawei P30 Pro -hoz. A Samsung deklarálja, hogy ez a konfiguráció lehetővé teszi a 100x zoomot, kétszer annyit, mint a Huawei zászlóshajója, miközben lehetővé teszi a 8K videofelvételeket.

A másik két lencse tartalmaz egy 12MP-es ultraszélű érzékelőt, valamint a 0,3MP mélységérzékelőt. Elöl egy 40 MP -os főérzékelő, amelyet a képernyő ideálisra vágnak, a kondicionális sáv közepén. Egy 5000 mAh-os akkumulátor tartja a mamut lámpáit, 6,9 hüvelykes 120 Hz-es dinamikus AMOLED kijelzőt.

Az előrendelések február 21 -én kezdődnek, míg az eszközt, a Galaxy S20 háztartás többi tagjával együtt, március 6 -tól kínálják. Az árképzés ugyanolyan magasra emelkedik, mint 1399 dollár. A telefon 128 GB vagy 256 GB belső tárolóval kapható, 12 GB RAM -mal. A 16 GB -os RAM változatot csak 512 GB tárolóval kínálják.