A Google teljes Androidot hoz az autókba

December 18, 2022 0 By qixa

, hogy a tisztességes média lejátszási rendszereket autókba szerezzék, amivel a gyártók valóban küzdenek. Függetlenül attól, hogy a Honda vonal alsó részét vagy a csúcskategóriás Mercedes-t vásárolja, nagyon jó esély van arra, hogy az autós szórakoztató rendszer gyenge-különböző mértékű szegények, elismeréssel, de mindazonáltal mindkettő.

Az olyan megoldások, mint az Android Auto, valamilyen módon segítik ezt a helyzetet azáltal, hogy lehetővé teszik az Android -eszközök számára, hogy hatékonyan leadják alkalmazásukat a műszerfalra, de ez inkább egy megoldás, mint egy olyan javítás, amelynek őszintén szólva a javításhoz évek óta szükséges. Most a Google csak ezt próbálja megtenni.

Az Android Auto következő szintre történő felvétele a Google bejelentette a tavalyi Google I/O -n, és bár az idei rendezvény csak néhány napra van, a vállalat újra beszél. A Chrysler koncepcióját követően a CES -nél most már tudjuk, hogy mind az Audi, mind a Volvo a jövőben néhány járműjük új rendszereit fogja használni.

Ma az Audi és a Volvo bejelentették, hogy az Androidot építik be a következő autók generációjába. Ez azt jelenti, hogy autója beépített infotainment rendszere lehetővé teszi a légkondicionáló, a napfénytető és az ablakok ellenőrzését, megtalálhatja a legközelebbi éttermet a Google Maps segítségével, hallgassa meg a Spotify-t vagy az NPR-t, vagy csak kérjen segítséget a Google asszisztenstől-még akkor is a telefonod mögött.

Az ötlet itt az, hogy a Full Android inkább autóban, mint csatlakoztatott okostelefonon fog futtatni, vagyis mindennek jobbnak kell lennie. A Google hétfőn egy blogbejegyzésen keresztül osztott meg további információkat, és mind az Audi, mind a Volvo képeket használták, amelyek mindkét autógyártó munkáját megmutatták. Mindkettő interfésze különbözik egymástól, hogy arra gondoljon, hogy az autógyártóknak rengeteg teret kapnak a Google tervezési nyelve vagy az útba való korlátozások nélkül.

Lehet, hogy jó, vagy rossz lehet – az idő megmondja ezen a fronton.

(Forrás: Google)

Ön is szeretné megnézni:

Engedélyezze a Google Maps, Waze vagy bármilyen alkalmazás a CarPlay -en, itt van

A legjobb Kodi 17 Krypton Skins / Témák [2017 kiadás]

A legjobb Kodi -kiegészítők a Krypton 2017 video streaming 17/17.1 -hez

Töltse le az iOS 10.3.2 végleges verzióját IPSW linkek az iPhone -hoz és az iPadhez

Hogyan lehet leminázni az iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 -ot iPhone -on vagy iPad -en

iOS 10.3.2 Kiadási megjegyzések / ChangeLog: Itt van, ami megváltozik

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 iPhone és iPad számára [legújabb állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.