A Sony azt tervezte, hogy a PlayStation -t most a Mobile Gadgets -hez

October 28, 2022 0 By qixa

hozza egy bizalmas papírt, amelyet a legendás VS Apple próba során fedeztek fel

Néhány nappal ezelőtt az információk kiszivárogtak a köztulajdonba, ellenőrizték, hogy a Microsoft beépült-e az Apple-vel folytatott tárgyalásokba arról, hogy az Xbox-exkluzív játékokat az iOS App Store-ba hozza. Ez az új információ szintén azt mutatja, hogy a Sony hasonló terveivel rendelkezik, és azt akarta, hogy a PlayStation Now platformot az iOS -hez és az Android eszközökhöz hozzák.

Az aggodalomra okot adó cikk 2017-re nyúlik vissza, amely minden alkalommal, amikor az Apple saját előfizetési alapú játékszolgáltatását tervezte az Apple Arcade-ban. Mint tudjuk, az Apple Arcade platformja még egy két évig nem szabadon engedt volna, ám a Sony ugyanígy módosította a saját PlayStation Now Service -t ebben az időben. 2017-ben a Sony a PlayStation Now szolgáltatást használta a PlayStation 3, a PlayStation Vita, a PlayStation TV-n, valamint néhány támogatott Wise TV-n, valamint a Blu-ray lejátszókon.

Nem sokkal a dokumentum után a japán vállalkozás úgy döntött, hogy kiküszöböli a kompatibilitást a szolgáltatással az összes eszközön, valamint csak a PlayStation 4 -en és a PC -ken kínálja.

Mint most tudjuk, a Sony magasztos törekvései a PlayStation Now platformjának a mobil eszközökre való kiterjesztésére világszerte nem igazán látták a napfényt, és nem működtek ki.

Mindezek mellett úgy tűnik, hogy ezek a tervek nem teljesen halottak a vízben, a játékosok örömére. A japán vállalkozás azt feltételezi, hogy egy „Spartacus” nevű belső állással rendelkezik, amely valószínűleg integrálja a Cloud Gaming Service -t a PlayStation Plus tagsággal azzal a céllal, hogy először a PlayStation 1 játékokat hozza a mobil eszközökhöz.

Végül az általános cél az lenne, hogy a PlayStation 5 játékokat is a szolgáltatásba hozza. Ha ezeket a célokat végül elérik, akkor ez azt jelzi, hogy az iPhone, az iPad, valamint még az Android Gadget tulajdonosai képesek lesznek néhány PS5 sok nagy teljesítményű és kiemelkedő játékot játszani közvetlenül a mobil eszközükön.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le a Windows 11 Pro ISO -adatokat a Microsoft termék nélkül

Erő letöltése a Windows 11 ingyenes frissítésének ideális

Hogyan állítsuk be a Windows 11 -et egy Mac -en, a Boot Camp ma felhasználásával

Töltse le a Windows 11 telepítő asszisztensét a számítógépére

Hogyan lehet frissíteni a Windows 11 -re a Windows 10 -ből ingyen

Hogyan készítsünk elindítható Windows 11 USB flash meghajtót [Útmutató]

Letöltés: iOS 15.1 végleges IPSW linkek, OTA profiladatok az iPados 15.1 -rel együtt

Jailbreak iOS 15.1 az iPhone -on, valamint az iPad állapotfrissítés

Hogyan állítsuk be a macOS 12 Monterey Hackintosh -ot a PC -n [útmutató]

A legjobb iPhone 13, 13 Pro edzett üvegképernyővédő, amelyet ma kínáltak [lista]

Legjobb iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [lista]

A legjobb iPhone 13 Pro Max képernyővédők felajánlották a [lista] beszerzését

A legjobb iPhone 13 / Pro Sietuations a biztonsághoz ideális

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 15 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Apple Élvezze az EKG App Hack -t: Engedje meg kívül ránk a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.