Telepítse az MRA58N frissítését a Nexus 5 -en a Factory Image

December 14, 2022 0 By qixa

segítségével a Google nemrégiben kiadott egy új frissítést a korábbi zászlóshajó telefonjára, a Nexus 5 -re. Annak ellenére, hogy továbbra is az Android 6.0 Marshmallow -on alapul, számos hibajavítás és stabilitási javítás következik be. Mivel a Marshmallow egy új Android verzió, a hibák normálisak, és a Google új frissítéseket bocsát ki Nexus sorozatában, a felhasználóktól kapott visszajelzésekkel.

Az OTA frissítés közvetlenül a Szoftverfrissítés opcióból telepíthető a telefonról. Azonban azok számára, akik gyökerezik a firmware -t vagy telepítették a testreszabott helyreállítást, nem kaphatják meg a frissítést. Így a gyári kép villogása lehetséges lehetőség, hacsak nincs olyan rendszerindító képe, amely lehetővé teszi az OTA frissítéseit.

A vásárlás során a Nexus eszköz legfrissebb firmware -jének villogása, és az eszköz visszaállítása a készletre, be kell állítania az ADB -t és a Fastboot -ot, és egyszerűen futtatnia kell egy denevérfájlt, és elkészült. Itt megjegyeztük a legfrissebb gyári képet, amely a Google Nexus 5 GSM/LTE -hez elérhető. Ezzel az oktatóanyaggal a készüléken a gyári kép gyakorlatilag bármilyen verziója villoghat. Emlékeztetőül ez az eljárás törli az összes alkalmazást, adatot, és mindent visszaállít a készletre. Így készítsen biztonsági másolatot mindent, mielőtt folytatná.

FIGYELMEZTETÉS: Mi a Droidviews -nál nem vállalunk felelősséget a készülékének bármilyen káráért. A teljes biztonsági mentés erősen ajánlott. Az olvasó mérlegelési jogköre tanácsos.

Letöltési szakasz

Letöltés (tükör) | Nexus 5 gyári kép MRA58N

További Nexus 5 gyári képek – link

Telepítse az MRA58N frissítését a Nexus 5 -re a gyári képpel

Előfeltételek

Állítsa be az ADB -t és a gyorsindítást a számítógépen. Innent letöltheti a teljes Android SDK -t, vagy innen kaphat a gyors ADB és a Fastboot telepítőt. A Mac vagy a Linux operációs rendszerhez kattintson ide.

Telepítse a Nexus USB sofőröket a számítógépére.

Nyissa meg a Beállítások> Fejlesztői beállításokat, és engedélyezze az USB hibakeresését az eszközön.

Lépjen a Fejlesztői Opciókba, és engedélyezze az OEM feloldását, ha elérhető ez az opció.

Telepítési útmutató

Töltse le a gyári képet felülről, és helyezze át a számítógépére.

Győződjön meg róla, hogy van -e beállítva az ADB és a Fastboot a számítógépén. Fogadja el a mindig engedélyezést a számítógépről, amikor először csatlakoztatja az eszközt, hogy lehetővé tegye az USB hibakeresési lehetőséget.

Most kapcsolja ki a készüléket, és húzza ki a számítógépről.

Indítsa el a rendszerindító vagy a gyorsboot módot. Ehhez nyomja meg, és tartsa lenyomva a hangerőt/felfelé, és a bekapcsológombot egyszerre 5-6 másodpercig. Amikor megjelenik a Bootloader képernyőn, csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez USB -kábel segítségével. (Válassza a FastBoot lehetőséget, ha opció elérhető) a következő kódot is kiadhatja, miközben csatlakozik a számítógéphez, hogy indítsa el a bootloaderbe.

ADB újraindító bootloader

Most csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, és hagyja, hogy a sofőrök telepítsenek.

Keresse meg azt a helyet, ahol a gyári képfájlt a PC -re helyezte, és kibontsa, hogy fájlokat kapjon .iMG -vel.

Amíg a kivont gyári képpel rendelkező mappa nyitva van, futtassa a Flash-all.bat fájlt a Windows PC-n, és erősítse meg a villogó folyamatot. Várja meg, amíg a folyamat befejeződik. Ha Linux vagy Mac OS-t használ, futtassa a flash-all.sh fájlt, és kövesse az utasításokat.

Miután elkészült, indítsa újra a készüléket. Miután meglátta az új rendszerindító logót, ez azt jelenti, hogy a rendszer sikeresen települt.

Az első csomagtartó eltarthat egy ideig, tehát légy türelmes. Ha szükséges, oldja meg a Bootloader -t a Nexus 5 -en. Ha be kell zárnia a rendszerbetöltőt, egyszerűen adja ki a „Fastboot OEM lock” parancsot, amíg az eszköz csatlakozik.

Lásd még:

Telepítse az Android 6.0 Marshmallow alapú AOSP -t és más testreszabott ROM -okat a Nexus 5 -re

A lekérdezésekhez kommentálja az alábbiakat. Ha segítettünk neked, akkor tetszik és ossza meg minket a közösségi platformokon. Ha segítségre van szüksége más eszközökkel kapcsolatban, tudassa velünk.