A Tesla félkocsi -szállításának decemberben a Pepsi -vel kezdődik

September 14, 2022 0 By qixa

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk megerősítette, hogy a társaság első elektromos teherautója 2022. december 1 -jén kezdődik a Pepsi -be.

A félig teherautót eredetileg 2017 -ben jelentették be, és állítólag 2019 -ben kezdte meg a termelést.

Ez az eredeti kézbesítési ablak jött, és később a Tesla -val ment, mondván, hogy 2022 októberében kezdi meg teherautók építését. December 1.! ”

Maga a félig egy olyan teherautó, amely 500 mérföld távolságot ígér, és 0-60-os, körülbelül 20 másodperces időtartamot ígér, és azt mondják, hogy a Tesla-nak 100 ilyen elektromos járművel rendelkezik rendelésre.

A félig nem az egyetlen olyan jármű, amelyet Tesla természetesen küzdött a kapuból való kijutás érdekében. A vállalat a Cybertruck különféle gyártási dátumait is elmulasztotta, Musk most azt mondta, hogy az adott jármű a következő év közepén fog termelni.

Még nem kell látni, hogy ez megtörténik -e, de a félig gyártás előrehaladása azt sugallhatja, hogy a Tesla most már összeállítja a cselekedetét.

Nem mintha más Tesla járművek vásárlása jelenleg egyszerű. A világméretű alkatrészek hiánya befolyásolta az összes autógyárt, a Tesla pedig nem különbözik egymástól. A Tesla EV -khez a kézbesítési ablakok hosszúak, még azok számára is, akik egy ideje eladó.

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, a nyilvános indítás közelében jelent meg

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 16 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

iOS 16 kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ változások Az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [TUDOMÁNY]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkat is, hogy a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.