Technikai ajánlatok: Power Bank a MacBook for MacBook, valamint az iPhone, a PS4 Bundle, a COD WW2, a vezeték nélküli töltés telepítése az autók számára, még sok más

November 21, 2022 0 By qixa

Van egy szó szerinti innovációs ajánlatunk, amelyre ma nézzük meg a szemét. Függetlenül attól, hogy magának vásárol -e vagy kedvelt, itt van valami, ami ösztönözheti ezt az érdeklődést. Élvezd.

Az ajánlatok, beleértve a biztonsági és biztonsági kamerákat is, a nehéz kedvezményekkel rendelkező okostelefonokhoz tartozó járművek mellett.

Következő lépésként a teljes The Hunger Games filmek gyűjteménye van a Blu-ray-n, mindössze 20 dollárért. Lehet, hogy szerezze be a PS4 Slim Star Wars Battlefront II csomagot 51 dolláros kedvezményes? Vagy talán a PS4 -hez, valamint az Xbox One -nak a COD második világháborús 39,99 dollárért? Ugyancsak van az Apple gyors USB-C töltője az iPhone X-hez kedvezményes áron. Végül azonban nem utolsósorban egy hordozható akkumulátortöltő, valamint egy Raspberry Pi 3 készlet. Mint mindig, az itt megjegyzett ajánlatokat csak korlátozott időtartamra, vagy amíg a készletek meg nem tartanak, attól függően, hogy melyik fordul elő először. Tehát, ha van egy opciós terméke szűkítve a látnivalókban, ügyeljen arra, hogy gyorsan cselekedjen, mielőtt a szolgáltatások lejárnak. Örülj a megtakarításoknak!

PlayStation 4 vékony 1TB konzol – Csillagok háborúja Battlefront II Bundle (249 USD, általában 299,99 USD)

A Sony PlayStation a legszembetűnőbb konzol a piacon az értékesítés szempontjából, és ezek az értékesítés valószínűleg növeli az örömteli időszakot az ilyen verhetetlen ajánlatokkal. Szerezzen be egy 1 TB -os verziót a vékony konzolról, a DualShock 4 vezérlőhöz, valamint a Battlefront sorozat fantasztikus legújabb részletét.

Buy: PlayStation 4 vékony 1TB konzol – Csillagok háborúja Battlefront II csomag az Amazon -tól: 249 USD | Eredeti ár: 300 USD

Call of Duty: II. Világháború az Xbox One -hoz, valamint a PlayStation 4 -hez (39,99 USD, általában 59,99 USD)

Ha megkapja a fenti PlayStation 4 -et, vagy már van egy Xbox One, akkor a legutóbbi tulajdonosi hívásban akarja birtokolni a felelősség franchise -ját. Ez a legjobban visszatér a csodálatos csizmához a földi napokon.

Vásárlás: Telefonhívás a vámhívás: Az Xbox One és a PlayStation 4 második világháborúja az Amazon -tól: 39,99 USD | Eredeti ár: 60 USD

Aukey USB-C 26 500mAh Power Bank MacBooks, Switch, okostelefonok, még sok más (56 USD promóciós kóddal, általában 71,99 USD)

Valószínűleg tisztességes kijelenteni, hogy az okostelefonok vagy a táblagépek bármilyen közepes és nehéz személye megköveteli, hogy legyen valami ilyen, mint ez a technológiai arzenálban. Azonnal szerezze be ezeket a modulokat, és futtasson magával mintegy 26 500 mAh hatalommal.

A legjobb az egészben, hogy egy egyszerű 56 dolláros töltőt kaphat, amely felhasználja a Promotion kód betartását a pénztárnál: AuxMas15.

Vásárlás: Aukey USB-C 26 500mAh Power Bank az Amazon-tól: 56 USD | Eredeti ár: 72 USD

Válassza ki az Iottie jármű tartóit okostelefonokhoz (akár 30% kedvezmény)

Előfordulhat, hogy meglehetősen egyszerű és megbízható járművet keres az okostelefonjára. Lehet, hogy valamivel sokkal képes, ami vezeték nélküli töltést nyújt, amikor a modul fel van szerelve. Bármi legyen is a méreg, akár 30% -ot takaríthat meg ezzel az üzletkel.

Vásárlás: Válassza ki az Iottie jármű tartóit az Amazon -ból: akár 30% kedvezmény

A Hunger Games: Összesen 4 film 6-lemezes gyűjtemény a Blu-ray-n (19,99 USD, általában 49,99 USD)

Ha úgy fordul elő, hogy nagy rajongója van ennek a franchise-nak, amely számos, vagy csak még nem fog eljuttatni a sorozat összes filmjét, akkor ez egy ideális esély arra, hogy karácsonykor meghosszabbítson, és mind a 4 filmet csodálatos blu–ben látják el. Ray kiváló minőségű, kevesebb, mint 20 dollárért. Ez verhetetlen érték.

Vásárlás: The Hunger Games: Összesen 4 filmgyűjtemény a Blu-ray-n az Amazon-tól: 19,99 USD | Eredeti ár: 50 USD

A Raspberry Pi 3 indítókészlet a B Design B tokkal, a Heatborl és a tápegységgel (44 USD promóciós kóddal, általában 49,99 USD)

Ez egy ideális hobbista ajándék magadnak vagy az életedben fiataloknak, akik szeretnének játszani néhány hardverrel, és megnézni, mit tudnak fejleszteni, valamint együtt. Ez biztosítja Önt, amit az induláshoz követel.

A szettet akár 44 dollárra is megkaphatja, ha a Promóciós kódot a pénztárnál: 8i2cvt5t használja.

Vásárlás: Raspberry Pi 3 indítókészlet a B Design B taptal, Heatborl, tápegység az Amazon -tól: 44 USD | Eredeti ár: 50 USD

Apple 29W USB-C Power Adapter a gyors töltéshez az iPhone X-hez, iPad Pro, MacBooks (39,63 USD, általában 49,99 USD)

Ez a töltő csaknem az Apple-hez kapcsolódik, legyen az MacBook, vagy a gyorsan töltő iPhone X, az iPhone 8 vagy az iPad Pro. 10 dollár kedvezményes, miért hagyja ki!

Vásárlás: Apple 29W USB-C Power Adapter az Amazon-tól: 39,63 USD | Eredeti ár: 49,99 USD

Válassza ki a biztonsági és biztonsági kamerákat (akár 47% kedvezmény)

A biztonság manapság nélkülözhetetlen. Ezért fantasztikus, hogy most azonnal pénzt takaríthat meg a biztonsági és biztonsági kamerák körében, hogy otthoni felhasználást használjon. Elegendő itt van ahhoz, hogy garantálja, hogy a teljes biztonsági és biztonsági rendszer költségmegtakarítását végezze.

Vásárlás: Válasszon biztonsági és biztonsági kamerákat az Amazon -ból: akár 47%null