Az Apple „Shot On iPhone” 2019 -es versenyének nyertesei, amelyeket engedélyezési díjjal

March 18, 2023 0 By qixa

kompenzálunk, nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy az Apple hibás legyen, de úgy tűnik, hogy a vállalat aggasztó gyakorlatot végez a közelmúltban. Mindezek mellett a Cupertino-i székhelyű vállalat gyorsan úgy cselekedett, hogy kijavítsa legújabb szintetikus PA-ját azáltal, hogy megfordítja a legújabb „Shot On iPhone” kampány tíz győztesének kompenzálásával kapcsolatos álláspontját.

Az Apple nemrégiben bejelentette egy újabb „Shot On iPhone” versenyt, amely lehetővé teszi, hogy bárki az iPhone -val benyújthasson egy fényképet, amelyet okostelefonjuk segítségével rögzítettek.

Az Apple ezután ezeket a fényképeket egy bírói testületen keresztül kívánja megítélni, majd kiválasztja a 10 legjobb nyertest, akiket az Apple Marketing kampányaiban használnak. Ez természetesen kiemelkedő lehetőség a kezdő fotósok számára, hogy munkájukat a világ egyik legjelentősebb vállalata mutatja be, ám az Apple döntése, hogy képeiket teljesen ingyenesen használják, nem volt pontosan túl jól.

Miután meghallgatták és elgondolkodtak a kritikához és a visszajelzéshez, úgy tűnik, hogy az Apple megfordította a kurzust, és úgy döntött, hogy kompenzálja a fotósokat, amint azt egy új bekezdés is igazolja az eredeti „Shot on iPhone” sajtóközleményhez:

Az Apple határozottan úgy véli, hogy a művészeket kompenzálni kell munkájukért. Azok a fotósok, akik az utolsó 10 nyertes fényképet készítik, engedélyezési díjat kapnak az ilyen fényképek hirdetőtáblákon és más Apple marketing csatornákon történő felhasználásához.

A jogdíj -díjak hozzáadása nagyon örvendetes lesz azoknak a fotósoknak, akik a verseny részeként szeretnék benyújtani munkájukat az Apple -nek. Miután a 10 győztest választották, az Apple azt tervezi, hogy a fényképeket a hirdetőtáblákon szerte a világon használja, valamint azt, amit más „Apple Marketing” csatornáknak nevez. Ennek a módosításnak köszönhetően ez most kiemelkedő lehetőséget jelent a fényképezés látása a világ minden tájáról, és egyszerre fizetni.

Jelenleg nem egyértelmű, hogy mikor és mikor és milyen mértékben fogják meg a nyertesek pénzügyi kompenzációját. Számos olyan fotós, aki maguknak nevezni akar, azt állítja, hogy a világ egyik legnagyobb és sok elismert márkájának kitettsége elegendő lenne. Ha azonban van pénzügyi jutalom, valamint a fent említett expozíció, akkor ez még sokkal érdemesebbé teszi a versenyt a belépők számára.

(Forrás: Apple)

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 12.1.3 végleges IPSW linkeket és az OTA frissítést az iPhone és az iPad számára

iOS 12.1.3 kiadási megjegyzések, változási és egyéb változtatásokról, amelyekről tudnia kell

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.3 -ot iOS 12.1.2 / 12.1 -re [Útmutató]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Mi a legutóbbi státusz?

Töltse le az iOS 12.2 béta 1 IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz és az iPadhez

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.