Harcolj az okostelefon -függőséggel ezekkel az alkalmazásokkal

January 22, 2023 0 By qixa

Mindannyian rabja vagyunk az okostelefonoktól, de hidd el, a függőség csak egy kis szó, hogy leírja. Sokan továbbra is bámulnak okostelefonjainkra, kattintanak néhány ikonra, kapcsolják ki a képernyőt, és ismételjék újra és újra. Az okostelefonok olyanok, mint azok a misztikus szirénák, amelyek rabjait tartják és megölik az idejét. De ez nem azt jelzi, hogy harc nélkül be kell adnia. Ironikus módon nagyon sok alkalmazásunk van, amelyek segítenek az okostelefon -függőség leküzdésében.

Sok kutató ellenőrizte, hogy ez az egyik legjobb módszer az okostelefon -függőség leküzdésére. Természetesen semmi sem jobb, mint a telefon kikapcsolása, és egy ideig félretéve. De mi pusztán emberek vagyunk, gyengék és szánalmasak vagyunk. Tehát szükség van arra, hogy néhány eszközt kell használnunk a függőségünk leküzdésére. Az előrelépés itt van néhány kedvenc alkalmazásunk, amelyek segíthetnek az okostelefon -függőség leküzdésében.

Flipd

A Flipd egy fantasztikus alkalmazás, amely teljes mértékben átveszi az okostelefonját, hogy növelje a munkahelyi termelékenységét. Legfeljebb 12 órán keresztül zárhatja be a telefont. Cserélje ki a lezárási képernyőt az alapvető beállításokkal, és egyszerű automatikus replikációkat használ a szöveges üzenetekhez. Amíg az alkalmazás aktív, továbbra is elfogadhatja és telefonhívásokat kezdeményezhet a kiválasztott számokhoz, ezért szeretne beállítani a vészhelyzeti kapcsolattartó listát. Az automatikus reagálással nem kell aggódnia, hogy figyelmen kívül hagyja azokat az embereket, akik megpróbálnak kapcsolatba lépni veled. Még motiválja Önt azáltal, hogy megmutatja az alkalmazást az alkalmazás használatával.

[GooglePlay url = ””/]
Appdetox

Ha nem akarja veszélyeztetni a teljes okostelefon -használatát, itt az ideje, hogy sokkal több biztos kezelést kapjon. Az AppDetox egy gyönyörű alkalmazás, amely nyomon követi a mobil felhasználását, és a feladatot tartja, miközben dolgozik, és szabadságot ad, amikor itt az ideje a hűtéshez. Tehát korlátozhatja a YouTube használatát az irodában, miközben a postafiókját érintetlenül hagyja. Az alkalmazásbeállítások meglehetősen egyszerűek, így kezelheti az alkalmazás megnyitásának számát, az alkalmazás használatának időtartamát. Amikor megpróbálja megsérteni a saját szabályait, az AppDetox emlékezteti Önt, hogy az alkalmazások használatával kapcsolatban álljon a nyomon követés érdekében.

[GooglePlay url = ””/]

El kell olvasni
Figyelje az okostelefon -használat használatát a telefonhasználati monitor segítségével

Erdő

Az Forest egy olyan alkalmazás, amely segít távol tartani az okostelefonjától, és a munkájára összpontosítva maradjon. Az alkalmazás lehetővé teszi egy virtuális erdő felépítését okostelefonján azáltal, hogy „semmit sem csinál. Ebben az időszakban a vetőmag fokozatosan nagy fává nő, de ha megtöri a koncentrációját, és használja a telefonját, a szegény kis fa elárad. Minden nap fákkal teli erdő vagy valamilyen elszáradt gallyak lesz, amelyek képviselik az okostelefon -függőség elleni küzdelmet.

[GooglePlay url = ””/]
Minőségi idő

A minőségi idő egy alapvető alkalmazás, amely az okostelefonok használatának, a képernyőn történő feloldások és az egyes alkalmazások speciális és alapos elemzését használja. Óránkénti, napi és heti összefoglaló jelentéseket szállít a mobil felhasználás pontos meghatározására. Beállíthatja a saját időkorlátozásait, például a „riasztások”, a „szünetet” szokásai alapján. Tehát megtervezheti tevékenységeit anélkül, hogy veszélyeztetné a termelékenységet. Az alkalmazás biztosítja az okostelefon -használat alapvető ütemtervét, amely segít az alkalmazáshasználat megjelenítésében, és hol pazarolja az idejét. Töltse le ezt az alapvető alkalmazást, és dolgozzon az időtartamban.

[GooglePlay url = ””/]
Szabadidő

Amint maga a név kiderül, az Oftime egy alapvető alkalmazás, amely okostelefonnal kezeli az Ön használatát azáltal, hogy levágja a telefon néhány zavaró funkcióját. Az alkalmazás lehetővé teszi a csatlakoztathatóságának nyomon követését és testreszabását, hogy sokkal produktívabbá váljon, és töltsön el néhány minőségi időt azokkal az emberekkel, akiket szeretsz. Az alkalmazás blokkolja a hívásokat, elküldi az egyéni készítésű automatikus replikációkat, és elkészíti a nem fogadott hívások listáját a hívók listájának értesítésére. Célokat állíthat be, és dolgozhat rajtuk az okostelefon -függőség leküzdésére.

[GooglePlay url = ””/]
Lehet, hogy kissé szkeptikus az okostelefon -függőség leküzdése az alkalmazásokkal, de érdemes megpróbálni. Ezek az alkalmazások valóban jól elvégzik a munkájukat.

Olvassa el a következő
Google Digital Wellbeing: Minden, amit tudnod kell