Csatlakoztassa a Bluetooth játékvezérlőt az Apple TV 4-hez, így van

December 24, 2022 0 By qixa

Az új negyedik generációs Apple TV minden bizonnyal a bajnokság, az Apple korábbi set-top-box erőfeszítéseitől eltekintve, legyen az iOS-szerű tvOS környezet, vagy a Erőteljes hardver csomagolva. Az új set-top-box jó kész arra, hogy helyét a világ minden tájáról.

Az Apple nem félénk az új Apple TV-t olyan eszközként forgalmazni, amely olyan játékkonzol-alternatívaként szolgálhat, amely támogatja a Metal Framework-t, a mozgásérzékeny Siri távvezérlőt, valamint a harmadik fél játékvezérlőinek támogatását.

Ebben az útmutatóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan lehet egy harmadik féltől származó Bluetooth játékvezérlőt csatlakoztatni az új Apple TV-vel.

Alapvető fontosságú itt megjegyezni, hogy csak azokat a Bluetooth játékvezérlőket támogatják, amelyek MFI-tanúsítvánnyal rendelkeznek. Míg az Apple hivatalosan javasolja az Steelseries Nimbus vezérlő használatát az Apple TV-vel, nagyjából bármilyen vezérlőt használhat, mindaddig, amíg az MFI tanúsítvánnyal rendelkezik.

1. lépés: A kezdethez kapcsolja be az Apple TV -t, és indítsa el a TVOS kezdőképernyőn elérhető beállítások alkalmazást.

2. lépés: A beállításokból válassza a távviteleket és eszközöket, majd továbbra is válassza ki a Bluetooth lehetőséget más eszközök alatt.

3. lépés: Ha egyszer a Bluetooth menüben látnia kell az összes olyan eszközt, amelyet jelenleg az Apple TV -hez párosítottak a Bluetooth -on keresztül.

4. lépés: Most szerezze be a harmadik féltől származó Bluetooth játékvezérlőt, és tegye párosítási módba. Mivel a különböző termelőknek eltérő módszerei vannak az eszközök párosítási módjának lehetővé tételére, beszélnie kell a vezérlőhöz tartozó hivatalos dokumentációval.

5. lépés: Feltételezve, hogy a vezérlő most párosítási módban van, látnia kell, hogy úgy tűnik, hogy az Apple TV Bluetooth menüben található „egyéb eszközök” alatt szerepel. Miután meglátta, egyszerűen válassza ki az eszközt, és kattintson a Siri távvezérlő nyomkövetési gombjára a párosítás kezdeményezéséhez.

Amikor a párosítási folyamat befejeződött, látnia kell, hogy a vezérlőt az eszközeim alatt csatlakoztatva kell tartani. Most, hogy a vezérlő csatlakoztatva van, nem csak sokkal jobban képes kezelni ezeket a játékokat, hanem arra is felhasználhatja, hogy navigáljon a tvOS környezetben.

Tehát nem volt ilyen könnyű? Ossza meg velünk gondolatait és véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban.

Ön is szeretné megnézni:

Hogyan lehet csatlakoztatni a Bluetooth fejhallgatót az Apple TV 4 -hez

Hogyan készítsünk képernyőképet az Apple TV 4 -en

Engedélyezze a Siri -t az Apple TV 4 -en a nem támogatott országokban, itt van

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.