Adjon hozzá új funkciókat a telefon otthoni gombjához a Homebot

November 14, 2022 0 By qixa

Android segítségével. Ennek köszönhetően, hogy a természetben nyílt forráskódú, valóban testreszabható a saját kedvükre. Mindezek mellett beszéljünk valamiről, amit ritkán megyünk át ide, a Droidviews -en – a Kezdőlap gombon. Minden Android telefonnak 3 navigációs gombja van a képernyő alján, a középső rész a Kezdőlap gomb. Most, hogy a Kezdőlap gombnak nincs sok funkciója, kivéve, ha visszahozza a kezdőképernyőre (egyetlen érintéssel), és hozzáférés a Now On Tap -on (hosszú préseléssel).

Olvassa el még: 10 legjobb 2016 -os Android játék

Most nem ismerek sok olyan embert, akik valójában a TAP -on használnak, és ezért csak ott ül, és a Home Button hosszú sajtófunkcióját elfoglalja anélkül, hogy használnák. Nagyon jó lenne, ha ténylegesen felhasználhatja a Kezdőlap gombot, hogy egy másik tevékenységet elindítson hosszú megnyomásával, azaz a TAP -on való cserélést új funkcionalitással. Ezt csinálja a Homebot!

A HomeBot lehetővé teszi az okostelefon otthoni gombjának viselkedésének megváltoztatását. Az alkalmazás használatával testreszabhatja a Kezdőlap hosszú gombnyomását az Android -eszközökben. Az eszközt nem kell gyökereznie az alkalmazás használatához. Csak támogatja az Android Marshmallow (6.0 vagy annál magasabb) futtató eszközöket, és az Android Nougat (7.0 vagy annál magasabb) rendszeren működhet, de nem tudom biztosan megmondani, hogy nincs olyan eszközöm, hogy nincs olyan eszköz, amely Android Nougatot futtat. És figyelembe véve, hogy úgy működik, hogy a Now On Tap funkcionalitást cseréli, amely elérhető az Android Marshmallow -val, és fent, feltételezem, hogy nem fog működni az Android Lollipop -ot futtató eszközön és az alábbiakban.

Ne hagyja ki: az 5. top Android funkcióknak az iOS -nak nincs

Egy másik dolog, amelyet érdemes megemlíteni, az, hogy a felhasználása előtt, meg kell engedélyeznie asszisztens szolgáltatásként. Figyelembe véve, hogy egyetlen alkalmazás nem lehet módosítani a Home Button funkcionalitását a felhasználó engedélye nélkül, meg kell tenni, hogy lehetővé tegye a Homebot hozzáférését a szükséges szolgáltatáshoz.

Alapvetően el kell mennie, hogy segítsen és hangot adjon be a beállításokban, és a Google helyett a HomeBot -ot kell választania segítő alkalmazásként. Miután elkészült, folytathatja és testreszabhatja a Kezdőlap gombot.

A HomeBot segítségével az 5 előre meghatározott funkció bármelyikét hozzárendelheti a Kezdőlap gombra-indíthat egy alkalmazást, nyisson meg egy weboldalt, váltson be zseblámpát, nyissa meg a legújabb alkalmazásokat és váltsa meg a fényerőt. Nem csak egy olyan tevékenységet választhat ki, amelyet elindít a Hosszú Gomb hosszú megnyomásával, hanem elindíthat egy bizonyos tevékenységet is. Például, ha úgy dönt, hogy megnyitja a CAM -ot a Long Press -en, akkor lépéseket is megtehet, és közvetlenül video módban nyithatja meg. Számos al-aktivitást kaphat, amely közül választhat a fő tevékenység kiválasztása után.

[GooglePlay url = ””/]