A Google új Pixel 7 és 7 Pro eseteket indít több színben

October 22, 2022 0 By qixa

A Google ma korábban bejelentette az új Pixel 7 és a Pixel 7 Pro eszközöket, és velük együtt megerősítette azt is –

Számos új eset közül választhat, amelyek megfelelő színeket tartalmaznak, beleértve a Pixel 7 eseteket, amelyek kettős tónusú mintákat tartalmaznak.

Ez azt jelenti, hogy alapszínt kap a tokhoz, de a hangerővel és más gombokkal eltérően színes. A szín a Pixel 7 Pro hátulján található kamerarúdhoz is megfelel.

Van még egy figyelemre méltó változás az előző Pixel 6 eset kialakításához is, az újakkal a hátoldal körüli kamera területére mutató él. Ez megkönnyíti a telefon tartását és kevésbé éles az ujját.

Az új esetek több színben kaphatók, a Pixel 7 Pro krétában, obsidianusban és mogyoróban. Azok, akik az új Pixel 7 esetét vásárolják, a kréta, az obsidian és a citromfű közül választhatnak, mindössze 29 dollárra állítva, ami ésszerűre törekszik számunkra.

Az összes eset előzetesen megrendelhető, és valószínűleg elvárhatja, hogy ugyanabban az időben érkezzenek meg, mint maguk a telefonok. Ez azt jelenti, hogy október 13 -án, vagy annak.

Ha azt akarja, hogy megszerezze a saját ügyét, akkor ma közvetlenül a Google -tól rendelhet.

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, a nyilvános indítás közelében jelent meg

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 16 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

iOS 16 kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ változások Az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [TUDOMÁNY]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkat is, hogy a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.