Új Skype béta a Mac -hez, a Windows hozzáadja a Facebook videohívást és egyebeket

March 25, 2023 0 By qixa

. Mind a Facebook, mind a Skype összejövetel júliusban kezdődött, amikor a közösségi hálózat a Skype -t vezette az online csevegőrendszerbe. Csak annyit kellett tennie, hogy letöltött egy kis kisalkalmazást, majd ingyenesen felhívhatják a Skype online telefonos rendszerével.

Most a Skype viszonozta azáltal, hogy egy kis Facebook -ot hoz az asztali alkalmazásaiba, és ma megjelenik az IS Windows és a Mac Apps új béta verziói.

A Skype 5.4 verziója a Mac -hez és az 5.7 -hez a Windows számára lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megadják a Facebook hitelesítő adataikat, és a weboldal néhány társadalmi aspektusát a Skype saját hang- és videohívás -alkalmazásaiba hozzák.

A béta felhasználói, valamint a Skype és a Facebook nyilvános tengerimalacok, valamint a barátaik állapotfrissítéseit láthatják, azonnali üzenetet küldhetnek és videohívásokat kezdeményeznek. Mindez feltételezzük, hogy a tervek szerint működik – emlékezz az emberekre, ezek a dolgok azt mondják, hogy a béta okból!

Érdekes módon a Skype már kínálja saját beépített üzenetküldő szolgáltatását a hang- és videofelvételei mellett. Még nem látjuk, hogy a Skype eltávolítja-e ezt a funkciót a Facebook használatának javára, de 700 millió plusz felhasználóval igazságos azt mondani, hogy ha valakivel beszélgetni szeretne, akkor valószínűleg a Facebookon vannak.

A Skype-Facebook partnerség új fejleménye a legújabb példa arra, hogy a Skype hogyan távolítja el a kommunikációs akadályokat, és megkönnyíti a kapcsolatot a barátokkal, a családi és az üzleti kollégákkal. A társadalmi megközelítésünk az emberekkel való személyes kapcsolatokról szól. Küldetésünk van, hogy több mint egymilliárd embert csatlakozzunk, és a Facebook -szal folytatott folyamatos partnerségünk egy lépéssel közelebb hozza ehhez a célhoz.

Miután körülbelül tíz percig játszott az alkalmazással, nincs sok jelentést. A Skype 5.4 a Mac -en kevésbé duzzadtnak és érzékenyebbnek érzi magát, mint az előző verziók, de ez csak az a kezdeti telepítési meleg, amelyet ott érezünk, és a több használat után is elhasználódhat. A Facebook -integráció viszonylag jól működik, és a barátjainak minden frissítése valóban elöl és középpontban van. Még olyan messzire is elmennénk, hogy azt mondjuk, hogy inkább a Skype elrendezését részesítjük előnyben a Facebook weboldalán, de valószínűleg egyedül vagyunk.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat a körökhöz a Google+ -on, vagy csatlakozhat a Facebook FanPage -hez, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google és az Apple legújabb oldalán.