A GPS spoofing, valamint a saját uav

April 11, 2022 0 By qixa

megszerzése egy pár ember felett a Radionavigation laboratóriumban az UT Austin hatékonyan hamisította a GPS-t, hogy kezelje egy kis helikopter drone-t ezen a hétvégén. Of course, this drawn in the interest of the department of Homeland security, so you’d much better stock up on GPS spoofing devices while there’s still time.

A DHS, CIA, valamint az amerikai fegyveres erők hatalmas érdeklődési aránya van a GPS-t; Irán ellopta a tavalyi év végén egy drone-t, ugyanazt a módszert használva. Az UT Austin csapat csak körülbelül 1000 dolláros értékű eszközt alkalmazt, hogy egy autonóm drone kezelését, valamint a pilótát illetéktelen irányítással távolítsa el. A program a hazai biztonsággal foglalkozó program, a nyílt forráskódú hacker jelenet még nem tett közzé, hogy ez a spoofing támadás valóban megtörtént, de itt van egy papír, amelyre szükség van arra, hogy mire van szükség ahhoz, hogy távolról kezeljék a négy GPS-vezetett drótot.

Amíg a fejlesztés részleteit várja, hogy nyilvánosságra kerüljön, úgy érzi, teljesen ingyenes a saját betekintést a megjegyzésekben, hogy pontosan hogyan történt ez a támadás.