Robot meríti meg, hogy megragadja a kavicsot ebből a virágból

July 21, 2022 0 By qixa

Ez a kellemes kinézetű növény megpróbálhatja a kezét, ha nem vigyázol. A robotvirág (lefordított) olyan érzékelőket tartalmaz, amelyek a szirmok külső ingerekre való reakcióba lépnek.

A szirmok két részét csak fekete téglalapként készítheti el a távoli szenzorokat. Ezek lehetővé teszik a virág nyomon követését a virágszár forgatásával. De ha meghatározzák, hogy az objektum egy kicsit túl közel van a kényelem érdekében, az egyes szirom hátulján lévő szervo motor a virágot hirtelen bezárja.

A szünet után a videó mélyreható pillantással kezdődik a projektbe mentett hardverre. A Groboduino nevű Arduino klón sokkal könnyebbé teszi ezt a projektet, mivel egy csomó extrával rendelkezik az igazgatótanácson, amely olyan dolgokat, mint az érzékelők és a szervo motorok. A szirai powering-szervók szerelési technikája meglehetősen vonzó, és élvezzük a Snapple fedelet (valószínűleg nem az aktuális márkát, de a képet kapod), amelyet sárga érzetettel bevontunk a virágzás közepére. A végső megjelenés elég normális ahhoz, hogy illeszkedjen az otthoni dekorációhoz, de még mindig van elég geek, hogy megolvadjon a hacker szívünket.

[VIA MAKE]