2022 Az Apple TV pletykálva az év vége előtti kiadásra pletykálva, itt van, amit tartalmazhat

November 22, 2022 0 By qixa

A jelenlegi Apple TV 4K körülbelül egy éve működik, de lehet, hogy az év vége előtt bejelentett változat.

Az elmúlt néhány hónapban hallottuk, hogy az Apple új Apple TV -n dolgozik, és van néhány dolog, amit valószínűleg elvárhatunk tőle.

Miközben még nem kapunk konkrét információt arról, hogy a pletykák szerint az Apple TV frissítése mit fog jelenteni, most már meglehetősen bízunk abban, hogy a Bloomberg Mark Gurman nemrégiben azt javasolta, hogy 2022 vége előtt megérkezzen, és Ming-Chi elemző Kuo hasonló zajokat adott az év elején.

Most a Macrumors emlékeztetett nekünk az esetleges szolgáltatásokra.

Egy új chip az asztali tét ezen a ponton, egy új A14 Bionic valószínűleg a régebbi A12 Bionic frissítése. Ezen túlmenően a több RAM -nak a jobb teljesítményt és valószínűleg jobb játékélményt is kell elérnie.

Külsőleg szempontjából az új Apple TV várhatóan új Siri távirányítót kap, miután az iOS 16 béta kódja kihagyta. Kevés minket tudtak arról, hogy mit kínál ez az új távirányító, de csak remélhetjük, hogy jobb, mint az utóbbi néhány. Az U1 chip -en keresztüli megtaláláshoz való támogatás azonban jó lenne.

Következő lépés, Price. Az Apple dobozai mindig a skála költséges végén voltak, és remélhetőleg, hogy a következő Apple TV ezúttal olcsóbb lesz. Mivel az Apple várhatóan az elkövetkező hetekben rendezvényt tart az iPads és a MAC -k bejelentésére, akkor hamarosan megtudhatjuk.

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, a nyilvános indítás közelében jelent meg

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 16 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

iOS 16 kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ változások Az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [TUDOMÁNY]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkat is, hogy a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.