A Hibernator

February 17, 2023 0 By qixa

Greenify segítségével a sokkal jobb akkumulátor élettartamának automatikus hibernálása egy fantasztikus alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat azonnal hibernációba helyezze, és néhány erőforrást megtakarítson, beleértve az akkumulátor élettartamát. A legtöbb legszebb zöldesítési funkciónak azonban szüksége van egy gyökerező Android -eszközrel. Greenify A Munkák gyökér nélkül is, természetesen korlátozásokkal. Tapasztalataim szerint azonban a Greenify gyökér nélkül nem különbözik az általános akkumulátor élettartamától. A gyökerező Android -eszköz nélküli egyének esetében talán egy alternatíva sokkal jobb megoldás lehet. Itt jön be a Hibernator. Első pillantásra az alkalmazás Greenify -nek tűnhet, ám ez csak a színséma miatt.

A Hibernator lehetővé teszi az alkalmazások hibernációját az összes futó alkalmazás bezárásával, valamint az alkalmazások automatikus újraindításának megakadályozásával. Könnyű felhasználni, valamint az adatok, az akkumulátor és a teljesítmény mentése.

Telepítse a Hibernatorot

[GooglePlay url = ””/]
A Hibernator ingyenesen telepíthető a Google Play Áruházból, azonban nem bármi, ami ingyenes. Láthatja az alkalmazásfejlesztési szálat az XDA -n, és kérheti egy promóciós kódot az összes alkalmazásfunkció ingyen kinyitásához.

Ne hagyja ki: Hogyan lehet rejtett belső beállításokat engedélyezni a Facebook & Messenger alkalmazásokon

Támogatási engedélyek

Mielőtt elkezdené a Hibernator alkalmazását az alkalmazások hibernációjához, meg kell adnia a szükséges engedélyeket az alkalmazás működéséhez. Ne aggódjon azonban, nincs egy csomó szükségtelen engedély, amelyet az alkalmazás igényel. A telepítéskor vezesse be a Hibernator alkalmazást, és érintse meg a jobb felső sarokban található három pont menü ikonot. A menüből válassza az engedélyeket, és csak váltson mindegyikre. Az engedélyen való váltás az adott beállítási oldalra vezet, amely az engedélyt, ahol valóban bekapcsolhatja. A Hibernatornak a teljes működéséhez három engedélynek van szüksége:

Az akadálymentességi szolgáltatási engedély.

Engedély más alkalmazások átvételére.

Eszköz adminisztrációs engedély.

Hibernált alkalmazások

Annak ellenére, hogy hibernálni szeretne az alkalmazásokat, valószínűleg nem akarja hibernálni minden háttér -alkalmazást. Lehet, hogy vannak olyan erőforrás -éhes alkalmazások, amelyeket igényel, de nem akarja futni a háttérben, mint például a Facebook. Kihúzhatja ezeket a „speciális” alkalmazásokat a hibernációhoz, ha a választott alkalmazások lapon lép. Érintse meg a Lebegő + gombot, és válassza ki a hibernált alkalmazásokat. Kiválasztás esetén érintse meg a Begin gombot, közvetlenül az összes alkalmazás felett, valamint a kiválasztott alkalmazásokat.

A hibernált alkalmazásokat egy görgethető kártyán láthatja, közvetlenül az alábbiakban. A rendkívül alján olyan alkalmazásokat láthat, amelyeket a Hibernator nem sikerült hibernált. Ez a lista általában üres.

Használjon automatikus hibernációt

A teljes alkalmazás elindítása a háttérben az alkalmazás hibernálására, ha velük kész, nem inkább a megfelelő megoldás. Tehát érdemes felhasználni az automatikus hibernációs funkciót. Érintse meg a jobb felső sarokban található három DOT menü ikont, és lépjen a Beállítások elemre. Itt dönthet úgy, hogy engedélyezi vagy letiltja a hibernáló értesítést. Az értesítés praktikus, azonban érdemes letiltani, ha a widget o automatikus hibernációt használja. Ugyancsak itt kínáljuk azt a választást, hogy az összes nemrégiben telepített alkalmazást hozzáadja a választott hibernációhoz szükséges listájához.

Olvassa el: 10 tipp, hogy a telefon akkumulátora hosszabb ideig tartson

Közvetlenül az alul, az automatikus hibernációs alcím alatt az automatikus hibernáció lehetővé tétele. Ha a widget felhasználja az alkalmazások hibernálására, valamint a képernyő bezárására, akkor felfedezheti, hogy az ujjlenyomat -látogató nem működik egy ilyen képernyő -zár után. Ez nem szokatlan, mivel a képernyőre szükség van a Gadget adminisztrátorának lezárására.

Az Alternate Screen OFF mód, ha engedélyezve van, csak a képernyőn fordítja a képernyőjét, ahelyett, hogy kikapcsolná, és bezárja. Ilyen módon a képernyő kikapcsol, és azonnal kikapcsol, és a Gadget beállításainak megfelelően, valamint az ujjlenyomatot is felhasználhatja a képernyő feloldására.

A kütyüről szólva, a Hibernator 1 × 1 hibernált widget, 2 × 1 hibernált widget, alvásgombbal, valamint 1 × 1 alvás, valamint hibernált widget kínál. Az Ön igényétől függően elhelyezheti az otthoni képernyőn.

Ne feledje azt is, hogy amikor a képernyő hibernációját és zárolását választja, akkor a képernyő bezárása előtt egy ideig eltarthat. Ez az, mivel a Hibernator néhány másodpercig tart az összes alkalmazás hibernációjához.

Kapcsolódó alkalmazás -áttekintés: Vegye ki a Doze Mode kezelését az Androidon a Forcedoz alkalmazással